buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2020. január 19, vasárnap
Sára és Márió napja

Évfordulók:
1809: Edgar Allan Poe születése (Boston)
1878: Szigligeti Ede halála (Budapest)
1921: Mészöly (er. Molnár) Miklós születése (Szekszárd)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2007 április

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  ]

Jószöveg Műhely (folytatás)
1066 Budapest, Ó u. 11.
Tel.: 302-1608
Fax: 226-5935
www.joszoveg.hu

Fern Marchall Bradley – Jane Courtier:
Konyhakerti mindentudó
Gyakorlati útmutató a konyhakertekhez – tervezéstől a betakarításig

Ár: 6990 Ft
288 oldal
Méret: 210x273 mm
Kötés: kötve

A szépen illusztrált könyv kiemelésekkel és színekkel hívja fel a figyelmet a legfontosabbakra: a legjobb fajtákra, a kártevők és betegségeik elhárításának módjaira, s mindarra, amit a talaj előkészítésétől, a gazdag termés betakarításáig tudni kell.


Müllner András:
A császár új ruhája
Esszék a könyv és a hipertext kapcsolatáról, valamint más médiumokról
jószöveg könyvek

Ár: 1790 Ft
216 oldal
Méret: 110x178 mm
Kötés: fűzve

A kötet a számítógépes médiumról, a hipertextről és az irodalom(tudomány) kapcsolatáról szól. A könyv nemcsak vitára sarkall, hanem elárulja, hogyan használjuk a hipertextet, miként fonjuk meg a virtuális hálót, például irodalmi szövegek esetében.

 

K.u.K. Kiadó
1138 Budapest, Népfürdő u. 15/E
Tel.: 359-1634
Fax: 239-1189
www.kukkanto.hu

Hans Habe:
Tiltott övezet

Ár: 3800 Ft
560 oldal
Méret: 135x195 mm
Kötés: kötve

Nagyszabású történelmi tabló és látkép a háború utáni Németországról. Témája egyszerre klasszikus-történelmi, általános (a Harmadik Birodalom bukása, a felelősség és a felelősségre vonás kérdése) és éppúgy aktuális is (Amerika mint önkényes hódító), így joggal tarthat igényt az olvasók érdeklődésére.


Isa Schneider:
Csókolj meg utoljára

Ár: 2200 Ft
240 oldal
Kötés: kötve

A regény hősnője jó, törékeny, kedves, megbízható, de a Végzetet nem lehet kikerülni. Halmozódnak a lelki sérülések, és már csak kevés kell, hogy túlcsorduljon a pohár. Ilyenkor megnyílik a Mélység, belép a történetbe a Kimondhatatlan. Beláthatunk a tudattalanba egy pillanatra, megértjük: milyen törékeny a személyiség.

 

Képzőművészeti Kiadó
1037 Budapest, Zay u. 1-3.
Tel.: 439-0663
Fax: 439-0415
www.kmkiado.hu

Hilary French:
Építészet
Mű és mestere

Ár: 3700 Ft
144 oldal
Méret: 160x225 mm
Kötés: kötve

A gazdagon illusztrált kötet végigkíséri az építészet történetét a piramisoktól, a görög templomoktól a francia kastélyokon, angol udvarházakon át a high-tech felhőkarcoló csodákig. Bemutatja a legnevesebb építészeket, a fő stílusokat és mozgalmakat.


Simon Adams:
Jazz
Mű és mestere

Ár: 3700 Ft
144 oldal
Méret: 160x225 mm
Kötés: kötve

A kötet a jazz történetét meséli el kialakulásától napjainkig. Segít eligazodni az állandóan változó, fejlődő zene irányzatai között. Megismertet a műfaj legnagyobbjaival, biztos kalauz a leghíresebb koncertek, fesztiválok, albumok világában.


Tihanyi Bence – Bakos Ágnes:
Országház
Stílus – Harmónia – Méltóság
(Molnár Magda szerkesztésében)

Ár: 7900 Ft
132 oldal
Méret: 216x300 mm
Kötés: kötve

Az album páratlan szépségű fotókkal és szakszerű leírásokkal vezet végig a magyar törvényhozás otthonán, megmutatva az épület teljes pompáját, díszítőelemeit, belső tereit, különleges, eddig nem látott részleteit. A kötet angol nyelven is kapható.

 

Kortárs Kiadó
1062 Budapest, Bajza u. 18.
Tel./fax: 343-6082
www.kortarskiado.hu

Sárközi Mátyás:
A Király utcán
végestelen-végig
Phoenix Könyvek

Ár: 2000 Ft
92 oldal
Méret: 110x195 mm
Kötés: kötve

Sárközi „utcamonográfiájában” a tőle megszokott színes és szellemes stílusban szól építészetről, üzletekről, kereskedőkről, az egykor pezsgő művészvilágról, írókról, színészekről és a ma itt élőkről.


Száraz György:
Budapest-dekameron

Ár: 2850 Ft
268 oldal
Méret: 124x183 mm
Kötés: fűzve

A nagy ívű Budapest-esszé mellett a szerző 1956. október 23. és november 4. közt kelt feljegyzéseit is olvashatjuk a kötetben.


Szecsődi Tamás Leó:
Vándorbot nélkül
Versek és jegyzetek
ÚjLátószög Könyvek 17.

Ár: 700 Ft
80 oldal
Méret: 124x183 mm
Kötés: fűzve

A szerzetesrendben eltöltött bő évtizednek, majd a kiugrásnak, Isten- és igazságkeresésnek, barátságnak, szeretetnek és szerelemnek – az egész ifjúkornak lírai lenyomatát adják a versek és az azokat kommentáló, gyakran átértelmező reflexiók.


Szőnyi Zsuzsa:
Római terasz
Emigráción innen és túl
Phoenix Könyvek

Ár: 2600 Ft
228 oldal
Méret: 168x238 mm
Kötés: fűzve

Szőnyi István festőművész lánya a nagysikerű Triznya-kocsma című memoárjának folytatásaként a Rómában működő magyar irodalmi-művészeti szalon történetét meséli tovább és egészíti ki újabb, fontos fejezetekkel.

 

Móra Kiadó
1134 Budapest, Váci út 19.
Tel.: 320-4740
Fax: 320-5382
www.mora.hu

Clive Woodall:
Szárnyak Birodalma

Ár: 1890 Ft
144 oldal

Madárvilágban végre béke honol. Kirrick, a vörösbegy, a háború hőse meghalt, de él a párja, Portia, akit azzal bíz meg a Baglyok Tanácsa, hogy a távoli Szárnybirodalomban élő madarak egy részét meggyőzze, költözzenek át Madárvilágba a kihalt társak helyébe. Eközben a szarkák életben maradt gonosz vezére, Traska is bosszúra készül a dolmányos varjak segítségével…


Darren Shan:
Áldozat
Démonvilág

Ár: 1980 Ft
256 oldal

Bec varázsereje gyenge, de aztán sorsa összehozza egy druidával, aki felfedi előtte a csillagok mágiájának titkait. Drust vezetésével a lány és néhány bátor harcos hosszú, veszélyekkel teli útra indul. A maroknyi csapat emberfeletti erővel harcol, bármilyen áldozatot kész meghozni, hogy megmentse népét a végső pusztulástól.


Fekete István:
Tüskevár
A Móra Kiadó klasszikusai

Ár: 2490 Ft
296 oldal

A Móra Kiadó a díszkiadással a könyv megjelenésének 50. évfordulóját ünnepli.


Karma Wilson – Jane Chapman:
Medve enne még

Ár: 1590 Ft
32 oldal

Itt a tavasz, ébred a természet, és ébred Medve is. A hosszú téli álomtól éhes és sovány, azonnal harapnivaló után néz. Ebben segítségére vannak a már ismert szereplők, az egér, a nyúl, a borz, és a többiek. Ők mind-mind új eleségek felé kalauzolják Medvét, akinek feneketlen a gyomra, egyre csak enne még. Az új kötet vidám, üde színei is a tavaszt idézik.


Karma Wilson – Jane Chapman:
Medve horkol

Ár: 1590 Ft
32 oldal

Négy könyv a négy évszakra. Főhőse mindannyiunk örök kedvence, aki hol lompos, loncsos és bozontos, hol lány, hol fiú, hol dörmög, hol bömböl: a medve. Medve történeteiből az, a télire való: Medve horkol. A téli álmát alvó Medvét barlangjában fölverik barátai, a kis állatok, a nyúl, a borz, a vakond, az ökörszem és a holló. Betelepszenek hozzá melegedni és falatozni. Medve morcosan ébred álmából, de aztán megbékül. A tréfás versbe szedett mese olvasóközönsége, a 3-6 éves korosztály, reméljük hamar szívébe zárja.


Kiss Attila:
Altináj

Ár: 1790 Ft
320 oldal

A regény a magyar lovas-nomád életformát és az ősi pogány hitvilág elfeledett mondáit mutatja be. Főhőse Csábán, akinek édesapja eladja kedvenc lovát, Altinájt. A tízéves gyermek a ló keresésére indul, közben találkozik a törzsszövetség más tagjaival, kereskedőkkel, lótolvajokkal, megismeri apja titkokkal teli múltját, és útja során népének legendás alakjai alósággá válnak számára.


Kiss Ottó:
A terepasztal lovagjai

Ár: 1790 Ft
232 oldal

A Bodza utca környékén élő fiúk, Dudi és Szálka léghajót készítenek, amellyel meghódítják a földet, a vizet és a levegőt, sőt a szépséges Fáber Lili szívét is. Grigorján Adorján, az események krónikása cserébe lovaggá üti a fiúkat és beavatja őket a titkos terepasztal társaságába.


Lackfi János:
Törpe és óriás között

Ár: 1490 Ft
64 oldal

A most született kopasz kicsi baba és a kétméteres kosaras mind egy cipőben járnak, habár a kicsi csónakázhatna is a langaléta csukájában. Ekkorka az ember, ha felnőtt, ha gyerek. Hát nekik, neked szól ez a könyv, kész világturmix van benne, kóstolja meg ki-ki nyugodtan!


Orbán Ottó:
Kati-patika

Ár: 1790 Ft
40 oldal

A játékos versekben népi és városi rímek felelgetnek egymásra. A természet és mindennapi életünk képei hol gyermeki, hol groteszk nyelvi fordulatokban jelennek meg. De a világ nemcsak mulatságos gyerekdolgok sorozata, hanem megható is, érzelmes is. Bálint Endre gyerekrajzra emlékeztető, ezer ötlettől sziporkázó illusztrációi teszik még vidámabbá ezt az elragadó kis verseskötetet.

 

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Vásároljon jogosítványt, útlevelet, IELTS <TOEFL, személyi igazolványt

orvosi könyvek

Élni a természetben

Rostás Roland

Könyvet keresek

Keresem!

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2020 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu