buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2020. január 21, kedd
Ágnes napja

Évfordulók:
1823: Madách Imre születése (Alsósztregova)
1950: George Orwell (er. Eric Arthur Blair) halála (London)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2007 április

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  ]

Dinasztia Tankönyvkiadó Kft. (folytatás)
1155 Budapest, Tóth István u. 97.
Tel.: 414-0363
Fax: 414-0246
www.dinasztia.hu

Dr. Ballér Piroska:
Verses 1x1
Puzzle könyv a szorzótábla tanításához

Ár: 2290 Ft
Méret: A/4

A szorzótábla mondókás tanulásához, játékos gyakorlásához nyújt segítséget ez a „játék-könyv”. Kisiskolásoknak otthonra és iskolába egyaránt ajánljuk! Játékmóka, mely egyedül, csoportosan, szülővel is játszható.


Dr. Ballér Piroska – Nagyné Malicsek Ágnes:
Közös kincsünk: Európa
Feladatok, érdekességek kicsiknek

Ár: 1350 Ft
120 oldal
Méret: A/4

Kalandozásra hívjuk a 7–10 éveseket! Érdekes, izgalmas feladatokkal mutatjuk meg: nem mindig kell útra kelnünk, hogy Európában érezzük magunkat! Sok, játékos keretbe szőtt tanulnivaló Európáról, népmesék, játékok gyűjteményével.


Dr. Buda Mariann:
Óriás leszel!
A tehetséges gyerek
Modern pedagógia a gyakorlatban

Ár: 1590 Ft
136 oldal
Méret: B/5

Hogyan ismerjük fel, és mit kezdjünk a tehetséggel? A tehetségfejlesztés lehetőségeinek közérthető magyarázata, a szerteágazó ismeretek, a szakemberek, fejlesztő pedagógusok, és szülők tapasztalatainak átlátható összefoglalása.


Dr. Buda Mariann:
Tehetünk ellene?
A gyermeki agresszió
Modern pedagógia a gyakorlatban

Ár: 1590 Ft
Méret: B/5

Hogyan előzhetjük meg, és hogyan kezeljük? Mit tegyen a szülő, mit tehet a pedagógus? Célunk olyan szemléletet, gondolkodásmódot átadni, ami segíthet megtalálni a probléma megoldását. Tegyünk az agresszió ellen-már gyerekkorban!


Presserné Vér Katalin:
Játékos suliváró
Mesék szárnyán a mesés iskolakezdésért

Ár: 790 Ft
132 oldal
Méret: B/5

Szórakoztató iskola-előkészítő játék- és feladatgyűjtemény mesés keretbe szőve. Az iskolaérettséghez szükséges játékos felkészítés módjait foglalja össze az óvodapedagógus és szaktanácsadó szerző, szülőknek is szóló oldalakkal.

 

Európa Könyvkiadó
1055 Budapest, Kossuth tér 13.
Tel.: 331-2700
Fax: 331-4162
www.europakiado.hu

Arno Geiger:
Jól vagyunk

Ár: 2600 Ft
424 oldal

Arno Geiger negyedik könyve sajátságos családregény, melyből az ősök boldogtalan párkapcsolataira ugyanúgy fény derül, mint a 20. századi Ausztria történelmére. Philipp Erlach, a jelenkor hőse Bécs egyik előkelő kerületében örökli meg elhunyt nagyanyja házát – a fiút azonban cseppet sem izgatják az emlékek. Ősei szemünk előtt kibontakozó történetéből
az is kiderül, hogy miért.


Claudio Magris:
Vaktában

Ár: 2600 Ft
416 oldal

Férfiasan költői prózanyelven megírt, megrendítő könyv a közismert és közkedvelt trieszti író legújabb műve, mely számos kérdést vet fel. Számíthat-e mások jóindulatára, aki jobbító szándékkal igyekszik
megváltoztatni a világot? A jobbító szándék mindig vérontáshoz vezet-e? Egyáltalán: mi van akkor, ha minden, amiért az ember addig küzdött, egy pillanat alatt megszűnik létezni?


Douglas Coupland:
X generáció
MODERN KÖNYVTÁR

Ár: 1800 Ft
308 oldal

Az 1963 és 1978 között született nemzedék „X generáció” néven vonult be a köztudatba. Douglas Coupland kultikus regénye sokat hozzátett a terminológia elterjedéséhez, egy nemzedék életérzésének, gondolatainak és gondjainak feltérképezéséhez. Az olvasó annak az „X generációnak”
az enciklopédiáját tartja a kezében, amely mesék hiányában a saját életét változtatta mesévé.


José Saramago:
Halálszünet

Ár: 2600 Ft
244 oldal

Egy meg nem nevezett országban a Halál egyik napról a másikra úgy dönt, falnak támasztja a kaszáját, és nem arat tovább. A hirtelen munkaszünet azonban nem várt következményekkel jár: haldoklók százai kerülnek kilátástalan helyzetbe. José Saramago legújabb, légiesen erotikus
regénye az első kötet az író pályáján, melyet az első mondattól az utolsóig a fantasztikum jár át.


Mikolaj Lozinski:
Reisefieber
MODERN KÖNYVTÁR

Ár: 1800 Ft
212 oldal

A fiatal lengyel író nagy sikert aratott első könyvével, melynek
középpontjában egy anya-fiú kapcsolat és a gyász mechanizmusa áll. A végletekig lecsupaszított, a belső történésekre, emberi interakciókra szorítkozó regényből két olyan ember történetét ismerhetjük meg,
akik már sosem találhatnak egymásra.


Umberto Eco:
Loana királynő titokzatos tüze
Képes regény

Ár: 3600 Ft
520 oldal

A történet elbeszélője, a hatvanas éveiben járó antikvárius egy szívrohamot követően kómából ébred. A „mély álom” nem várt következményekkel jár: hősünknek semmilyen személyes dolog nem jut az eszébe. Nem az eltűnt idő nyomába ered hát, saját magát próbálja rekonstruálni az adott kor beható ismeretéből. Az olvasó Eco eddigi legszemélyesebb könyvét tartja a kezében, ifjúkori önarcképet, mely a múlt század harmincas-negyvenes éveibe repíti vissza. A Loana királynő titokzatos tüze képeskönyv: a kor hangulatát valaha volt iskoláskönyvek, érzelmes slágerszövegek, színes képregényfigurák, mozgósító plakátok, divatlapképek keltik életre.


Viktor Pelevin:
A Sárga Nyíl
Elbeszélések

Ár: 2500 Ft
206 oldal

A négy elbeszélést tartalmazó kötet Pelevin rajongóinak és a filozofikus mélységű modern próza szerelmeseinek érdeklődésére egyaránt számot tarthat. Az orosz író a tőle megszokott módon úgy nyújtja át az olvasónak a késő szocialista, kora kapitalista Kelet-Európa realista lenyomatát, hogy közben történetei az emberi létezésnek is mesteri allegóriái.

 

General Press
1138 Budapest, Viza u. 9-11.
Tel.: 359-1241
Fax: 359-2026
www.generalpress.hu

Lewis Carroll:
Alice Csodaországban

Ár: 2800 Ft
108 oldal
Méret: 202×285 mm

A kis Alice számos kalandon megy keresztül utazásai során. A jól ismert történet most Szegedi Katalin illusztrációival elevenedik meg.


Michael Baigent – Richard Leigh:
Az inkvizíció

Ár: 2900 Ft
368 oldal
Méret: 127×204 mm

A jól ismert szerzőpáros az egyház egyik legrettegettebb, legvitatottabb szervezetéről, annak pápasághoz fűződő viszonyáról és legismertebb személyiségeiről ad képet.


Vikram Seth:
Két élet

Ár: 3500 Ft
536 + 24 oldal
Méret: 135×197 mm

Igaz történet az Indiában született, Angliában nevelkedett íróról és családjáról. A történetet
a faji megkülönböztetés hálója szővi át.


Wibke Bruhns:
Apám földje

Ár: 3200 Ft
432 oldal
Méret: 135x197 mm

1944-ben Klamroth tisztet Hitler elleni merénylet vádjával kivégzik. Lánya, Wibke évtizedekkel később meg akarja érteni mindazt, ami ekkora kárt okozott az emberiségben.

 

Geopen Könyvkiadó / Hangoskönyv Kiadó
1036 Budapest, Lajos u. 48-66.
Tel.: 999-9521
Fax: 999-9509
www.geopen.hu

Ernest Hemingway:
Az öreg halász és a tenger

A regény az emberi bátorság, helytállás és akaraterő himnusza. „Az embert el lehet pusztítani, de legyőzni nem lehet” – mondja Santiago, a kubai halász, aki több napi sikertelen halászat után újra tengerre száll… A világhírű regény 1954-ben Nobel-díjat kapott.


Joseph Boyden:
Három nap az út

A kanadai krí indiánok szerint a halott lelke három nap alatt jut fel a mennybe. Eddig tart az útja a krí asszonynak is, hogy a világháborúban megcsonkult unokaöccsét hazavigye kenuján. A regény misztikus összefüggések labirintusán vezeti végig az olvasót.


Kenizé Mourad:
Álomkert

Az Álomkert főszereplője maga az írónő, aki anyja tragikus halála után mindent elveszített: nevét, múltját, rokonait. Felnőve makacsul keresi gyökereit, s így jut el szülőföldjére, Indiába, ahol végre találkozhat apjával, a badalpouri radzsával…


Kenizé Mourad:
Szultána

A könyv szerzője édesanyja, az utolsó török hercegnő, Zelma szenvedélyes életét meséli el. Története 1919-ben kezdődik az utolsó török szultán udvarában. Elkerül a misztikus Indiába, ahonnan Párizsba menekül, és ahol valóra válhatnak rövid életének álmai.

 

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Vásároljon jogosítványt, útlevelet, IELTS <TOEFL, személyi igazolványt

orvosi könyvek

Élni a természetben

Rostás Roland

Könyvet keresek

Keresem!

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2020 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu