buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2019. augusztus 20, kedd
István napja

Évfordulók:
1901: Salvatore Quasimodo születése (Modica)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2009 május

1  |  2  |  3  |  4  |  5  ]

Akadémiai Kiadó
1117 Budapest, Prielle K. u. 4.
Tel.: 464-8200, 464-8282
Fax: 646-8251
www.akkrt.hu

Akadémiai helyesírási szótár

Ár: 4690 Ft
1680 oldal

Szójegyzék A magyar helyesírás szabályai alapján. Több mint 150 000 helyesen írt szó. Gyors és használható segítség a magyar szavak helyesírásához.


Magyar–angol audio útiszótár

Ár: 1990 Ft

Mindazoknak ajánljuk, akik egy külföldi út, egy tárgyalás elõtt gyorsan szeretnék elsajátítani az alapfokú angol nyelvû társalgáshoz szükséges szókincset. A CD-vel utazás közben is lehet. Húsz fejezet.


Dallos Edina:
Természetfölötti szereplõk a tatár varázsmesékben
A sárkány, a boszorkány és a táltos ló
Kõrösi Csoma Kiskönyvtár

Ár: 3800 Ft
384 oldal

A mesékrõl és a meseszereplõkrõl manapság több könyv is születik, ez a kötet azonban valamennyitõl különbözik. Ami különlegessé teszi az az, hogy az olvasót végigvezeti a meseelemzés általános, régóta kutatott kérdéseiig.


Gábor György:
A Diadalíven innen és túl

„A történelem legalább annyira »kortárs történelem«, mint futurológia. A történész a történelem menetét figyeli. Hogy éppen mit lát: dicsõséges diadalmenetet vagy súlyos gyászmenetet, az jelentõs mértékben függ adott vagy választott nézõpontjától: attól, hogy a diadalív napos vagy árnyékos oldalán foglal-e helyet.”


Mayer Péter:
A líra születése
A korai görög iambosköltészet
Apollo Könyvtár

Ár: 3675 Ft
276 oldal

A könyv a korai görög költészet egy rejtélyes és ellentmondásos – epikus-lírai emelkedettség, illetve agresszivitás és közönségesség között „ingázó” – mûfajáról rajzol portrét, amelyet az ókori és késõbbi utókor egyaránt csodált értékeiért, és tartott botrányosnak szalonképtelen vonásai miatt.

 

Alexandra Kiadó
7630 Pécs, Üszögi-kiserdő u. 1.
Tel.: (72)777-000
Fax: (72)777-111
www.alexandra.hu

Bach Szilvia:
Az utolsó tánc
Meghökkentõ történetek

Ár: 1999 Ft
168 oldal

Bach Szilvia szabad szájú, groteszk, burjánzó novelláinak hõsei boldogok szeretnének lenni. Csak tudj’ Isten, miért, ez nehezen megy nekik. Mert néha közbeszól a sors, vagy nem megfelelõ álmokat szõnek. Esetleg egyetlen mellélövéssel elrontják az egészet. De ugyan a hõsei csak szeretnének boldogok lenni, ha a történetek tanulságait veszszük alapul, nekünk sikerülhet is.


dr. Ambrus Péter:
Az igazi testõrök

Ár: 3499 Ft
264 + 86 oldal

A könyv a testõrök mindennapjait mutatja be, ezt a férfiasnak tartott és ma már különösen veszélyessé vált hivatást. A beszélgetésekbõl hiteles képet kapunk a kormányõrök rutinfeladatairól és különleges megbízatásaikról, és bepillantást nyerünk olykor irigylésre méltó, máskor igencsak kockázatos és kimerítõ munkájuk kulisszatitkaiba.


Ortutay Gyula:
Napló I.

Ár: 4999 Ft
816 oldal

A híres néprajztudós és közéleti személyiség, Ortutay Gyula idén lenne 100 éves. Az Alexandra Kiadó ez alkalomból három kötetben jelenteti meg naplóját, az elsõ kötet az 1938 és 1954 közötti bejegyzéseket tartalmazza. Ortutay felbecsülhetetlen értékû dokumentumot hagyott e korszak kutatóira, de az érdeklõdõ olvasó is sokat kap: a korrajz, a kor hírességeinek portréi kiváló olvasmánnyá teszik ezt
a tekintélyes terjedelmû könyvsorozatot.

 

Alinea Kiadó
1013 Budapest, Pauler u. 2.
Tel.: (20)972-4351
Tel./fax: 356-9470
www.alinea.hu

Chip Heath – Dan Heath:
Megragad!
Hogyan vigyük sikerre gondolatainkat?

Ár: 2950 Ft
318 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

„Azért írtuk ezt a könyvet, hogy segítsünk olyanná formálni a gondolatokat, hogy megragadjanak. Ez alatt azt értjük, gondolatainkat megértik, emlékeznek rájuk, és tartós hatást váltanak ki: megváltoztatják az emberek véleményét vagy magatartását.”


Hagymásy András:
Prágai kocsmakalauz

Ár: 2950 Ft
268 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

A könyv azoknak szól, akik az útikönyvek által ajánlott turistás helyek helyett (vagy mellett) szeretnék megismerni az „igazi Prágát”. Kötelezõ olvasmány minden sörkedvelõnek és Prágába utazónak. Takács Ildikó illusztrációival.


Michael Lewis:
Brókerpóker
A leleplezett Wall Street

Ár: 2950 Ft
352 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

Egy modern aranyláz korszaka szem- és fültanúja megmutatja, hogyan mûködik valójában a Wall Street. Lerántja a leplet egy megdöbbentõ korszakról és arról, hogyan tanulta meg egy hatalmas befektetési bankban, miként lehet nagyot kaszálni.


Szilvási Lajos:
A bojnyik
Jegenyék sorozat

Ár: 2950 Ft
526 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

A Jegenyék regénysorozat elsõ része, A vincellér elõzménye. Fõszereplõje az agyafúrt pásztorlegénybõl betyárrá lett Jegenye Pál. Az üldözött, de megmenekülõ betyár kalandos-romantikus történetén keresztül bepillanthatunk egy hajdani vármegye életébe.


Szilvási Lajos:
A vincellér
Jegenyék sorozat

Ár: 2950 Ft
396 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

Szilvási Lajosnak, az elmúlt évtizedek hazai sikerszerzõjének eddig kiadatlan regénye. Egy dualizmus korában játszódó történet a két nõ szerelme között õrlõdõ Jegenye Pálról, a királyi kegyelmet kapott betyárról.

 

Bioenergetic Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 3.
Tel./fax: 394-2682
www.bioenergetic.hu

Michaela Riedl:
Jóni-masszázs
Ajándék magyar nyelvû DVD-vel

Ár: 3995 Ft

Társadalmunkban – bár az erotika mindennapos téma – a teljes gazdagságában megélt nõi szexualitás igen elhanyagolt terület. A könyvben bemutatott masszázstechnika segítségével felfedezhetjük a nõiség õsi titkait és beléphetünk az érzéki odaadás boldog, örömteli világába.


Susanne Hühn:
A kis vadóc

Ár: 1600 Ft

Kivel ne fordult volna még elõ, hogy mindenre bólogatott, amikor szíve szerint inkább nemet mondott volna? A kis vadóc az a halk, belsõ hang, amely – ha hagynánk – ellenkezne, amikor valami nem tetszik. Hallgassunk hát rá, adjuk át az irányítást a bennünk élõ kis vadócnak!

 

Börcsök Bodor Sarolta Magánkiadó

Börcsök Bodor Sarolta:
Ajándék gyermekeknek
Életvezetési és illemkönyv

Ár: 750 Ft
80 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

Az Ajándék gyermekeknek címû könyv eredetileg hátrányos helyzetû gyermekek felzárkóztatása végett készült, hogy alkalmazkodni tudjanak az elvárásokhoz. Gyakorlatilag azonban minden rétegnek és minden korosztálynak szüksége van az érintkezés közös nyelvére, amely segítségével jobban kifejezhetik magukat és könnyebben megérhetik egymás gondjait, örömeit.

 

Cartaphilus Kiadó
2143 Kistarcsa, Bem u. 13.
Tel.: (28) 506-135
Fax: (28) 506-136

James Brown
A soul keresztapja

Ár: 4500 Ft
376 oldal
Méret: 143x195 mm

Az elmúlt évszázad egyik legkiemelkedõbb (pop)énekese volt James Brown, bár a mûfaji kategorizálással bizonyára vitatkozna. A gospelektõl a rhythm and blueson át jutott el ahhoz a hangzás- és ritmusvilághoz, amelynek nyomán a címben is szereplõ, legismertebb becenevét kapta.


Rolling Stone Interjúk

Ár: 4500 Ft
448 oldal
Méret: 139x218 mm

Ezt tette, és még ma is ezt teszi az immár több mint négy évtizede a populáris kultúrának szentelt Rolling Stone magazin, mégpedig – a vállalkozás lehetetlensége ellenére – kétségkívül felsõfokon. A magazin alapítója által válogatott interjú-antológia széles merítéssel dolgozik: a hatvanas-hetvenes évek stílusmeghatározó óriásaitól (Jim Morrison, Phil Spector, John Lennon) a huszadik század végének trendteremtõiig (Kurt Cobain, Eminem, Bono).


Edward Bunker:
A vadállatban is van szánalom

Ár: 3900 Ft
376 oldal
Méret: 123x195 mm

„Egész egyszerûen az elmúlt harminc év legnagyobb bûnregénye; és minden bizonnyal a legjobb regény, amit valaha írtak Los Angeles alvilágáról.”


Jonathan Safran Foer:
Rém hangosan és irtó közel

Ár: 3900 Ft
386 oldal
Méret: 123x195 mm

Mit tegyen az ember, mármint a fõhõs, ha kilencéves, New Yorkban él, és 2001. szeptember 11-én eltûnt a papája? Ha nincs más fogódzója, csak a régi holmik, és az apja utolsó telefonhívásai az üzenetrögzítõn? Mit tegyen, ha talál egyborítékot, amelyben csak egy kulcs lapul, és a papíron egyetlen szó: Black?

 

1  |  2  |  3  |  4  |  5  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Rostás Roland

Könyvet keresek

Keresem!

Orvosi könyvek eladók

orvosi könyvek

JOGI KÖNYVEK

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2019 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu