buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2020. február 26, szerda
Edina napja

Évfordulók:
1802: Victor Marie Hugo születése (Besançon)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2008 október

1  |  2  ]

A Családi Nevelésért Alapítvány
1026 Budapest, Orló u. 11.
Tel.: 200-7023
www.csna.hu

Nemes Márta:
Küzdelem a csodáért
Társadalomkritikai családregény
Családpedagógiai Szakkönyvek sorozat

Ár: 4200 Ft
303 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

A család-, gyermek-, ifjúság, és utódvédelem pedagógiája, kialakulásának körülményrendszerét írja le õstörténeti ihletéssel – tudatalatti alapokkal, 6000 évet átívelve, az utolsó 1000 éves balsorsot meghatározó kérdésekkel. Az utolsó 100 évet családi történetekkel, 70 évet életképekben, színes fotókkal. Értelmezési különbségeket mutat be erõs társadalomkritikával, hittel. Beavatás az Élet védelmére.

 

Balog és Társa Kiadó
1155 Budapest, Mézeskalács tér 15. II/2.
Tel.: 410-0390, (70) 218-3564
Fax: 410-0423
www.magyarbattila.hu

Magyar B. Attila:
Virágszerda

Ár: 1500 Ft
219 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

Valóban három napot és három éjszakát töltött el a sírban Jézus vagy csak másfél napot, ahogy eddig is tudtuk? A végig vidám hangvételû, napjainkban játszódó, csak párbeszédekbõl álló kisregény meglepõen komoly következtetésekre jut.

 

Bioenergetic Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 3.
Tel./fax: 394-2682
www.bioenergetic.hu

Daniela Schenker:
Kuan Yin
Spirituális vezetõnk az úton

Ár: 3400 Ft

Kuan Yin varázslatos és összetett alak, az együttérzés istennõje, archetípusa. Napjainkban nemcsak Ázsiában, hanem a világ minden részén elterjedt a kultusza. A gyönyörû fotókkal és szútra-szövegekkel illusztrált könyv bemutatja hogyan vált Kuan Yin az egyik legnagyobb megváltó istenné, és miért ennyire népszerû mind a mai napig. A kötetben található mantrák, meditációk, vizualizációs gyakorlatok számos lehetõséget kínálnak, hogy Kuan Yint meghívjuk életünkbe, spirituális utunkra kísérõként, védelmezõként.


Michael Gienger – Wolfgang Maier:
A szervóra és a kristályok

Ár: 1900 Ft

A tartós testi-lelki egészség alapja a jin és a jang energiák egyensúlya, valamint az öt kínai elem: a fa, a tûz, a föld, a fém és a víz harmóniája. E harmónia megõrzésének, illetve helyreállításának kiváló segédeszközei a drágakövek és a kristályok. A szervóra segítségével a funkciókörök zavarai idejekorán, sokszor jóval a tünetek megjelenése elõtt felsimerhetõk és kezelhetõk. A könyv bemutatja az egyes szerveket, azok fõbb funkcióit, és lehetséges zavarait. Részletesen ismerteti az adott terület kezelésére hatékonyan alkalmazható kristályokat.

 

Lazi Kiadó
6722 Szeged, Gogol u. 6.
Tel./fax: (62) 407-511
www.lazikiado.hu

Joan Aiken:
Lady Catherine nyakéke

Ár: 2990 Ft
224 oldal
Méret: 122x197 mm
Kötés: kötve

Különös meglepetést tartogat Joan Aiken rajongói számára az életmûsorozat új darabja. A szerzõ megõrzi az austeni elbeszélésmódot, és a 19. századi környezetet, de a Lady Catherine nyakéke lazít a romantikus históriák történetszövésén, krimibe illõ elemeket szõve a históriába.

 

Lucidus Kiadó
1192 Budapest, Gomb u. 7.
Tel./fax: 282-2250

Kulcsár Péter:
Humanista történetírás Magyarországon
Kisebbségkutatás Könyvek sorozat

Ár: 2800 Ft
191 oldal

Aki a humanizmus korának magyar historikusait olvassa, egyik lapról a másikra éli át történelmünk legragyogóbb és legsötétebb évszázadait. Belelát azoknak a lelkébe, akiknek az élete a nemzeti lét legdicsõbb pillanatában indult, amikor Mátyás király könyvtárát bámulta a világ, de aztán nekik és az õket követõ generációknak nézniük kellett, hogyan rongyolódik szét az ország három nyomorult darabra.

 

Móra Kiadó
1134 Budapest, Váci út 19.
Tel.: 320-4740
Fax: 320-5382
www.mora.hu

Arany László:
Szép magyar népmesék

Ár: 2990 Ft
160 oldal

A huszonkilenc mesét tartalmazó válogatás többsége kedvenc antológiadarab. Arany László megtartotta a mesék eredeti szerkezetét, mondanivalóját, és ízes stílusban, igazi mesemondóként „tolmácsolja” azokat. A kötetben néhány rövid csalimese is felbukkan, a hosszabb lélegzetû történetek mellett. Az igazságot gyõzelemre vivõ mesehõsök egészen bizonyos, hogy eljuttatják „üzenetüket” a gyerekeknek.


Erich Kästner:
Május 35
Avagy Konrád a Csendes-óceánhoz lovagol

Ár: 2490 Ft
128 oldal

Konrádnak dolgozatot kell írnia a Csendes óceánról. Mivel jól számol, „következésképp” nem lehet fantáziája. Hogy megírhassa a dolgozatot, egy emberi hangon beszélõ fekete ló segítségével és nagybátyjával Ringelhuth gyógyszerésszel, egy délután alatt megjárják az óceánt.


Fekete István:
Vuk

Ár: 2490 Ft
120 oldal

Vuk, családjának életét kioltotta a gonosz vadász. A rakoncátlan rókakölyköt nagybátyja, az öreg Karak veszi védelmébe. Megtanítja vadászni, megismerteti vele az erdõ rejtelmeit, s óva inti a rá leselkedõ veszélyektõl. Vuk azonban bebizonyítja, hogy leleményessége, ravaszsága révén bármikor képes túljárni a vadász és hû kutyái eszén. A népszerû történet Andrew G. Biri fordításában már angolul is olvasható, Vuk – The Fox Cub címmel.


Janikovszky Éva:
Velem mindig történik valami

Ár: 1990 Ft
33 oldal

A gyermek-felnõtt viszonyt boncolgató mese voltaképp monológ, pompás epizódok laza füzére, amelyekben egy kisfiú tart tükröt az õt körülvevõ felnõttek elé. Kiszolgáltatott helyzete tudatában, de a gyermeki tisztánlátás és igazságérzet birtokában sorolja mindazokat a furcsaságokat, apróbb-nagyobb félreértéseket, a gyermeki bánat okait, amelyekre családjában – más családokhoz hasonlóan – bõven van módja felfigyelni. A szülök gyakran a kényelmesebb utat választják; közhelyekre támaszkodva „nevelik” csemetéjüket – ezekre a sztereotípiákra ad csattanós válaszokat a „gyerekszáj” a „kortárs” olvasók remek szórakoztatására. A kötet már angolul is olvasható Andrew C. Rouse tolmácsolásában, Something’s Always Happening to Me címmel.


Sylvie Dannaud – Gertrude Dordor:
A négy évszak
Mesél a Festmény sorozat

Ár: 2490 Ft
48 oldal

Egy falikárpit, egy miniatúra, valamint id. Pieter Brueghel és Francisco de Goya egy-egy festménye a négy évszak valamelyikéhez kötõdõ jelenetet ábrázol. A szüret, a téli vadászat, a szántás és az aratás témái az évszakok körforgását követik. A földesúr, a fekete varjú, az öreg Anselme és a fiatal Pabló bemutatja neked az õsz, a tél, a tavasz és a nyár szépségeit!


Sylvie Dannaud – Gertrude Dordor:
Gyermekjátékok
Mesél a Festmény sorozat

Ár: 2490 Ft
48 oldal

Három festmény és egy japán fanyomat segítségével megismerheted azokat a játékokat, amelyeket régmúlt korokban kicsik és nagyok játszottak szerte a világon. Játsszunk együtt! Mulass te is a falu fõterén a többi gyerekkel, kártyázz a fõurakkal, járj körtáncot és próbáld ki az árnyjátékot!


Szász Ilona:
Cinkekönyv
Avagy egy széncinke meséi

Ár: 1990 Ft
48 oldal

Talán felismered a szép, színes tollú, apró madarat, a cinegét, vagy ahogyan sokan nevezik, a cinkét. Bizonyára hallottad már, ahogyan erdõkben, bozótosokban, parkokban csengõ hangján így énekel: “Nyitni-kék”. Ha madáretetõt készítesz a számára, a te kertedbe is beköltözik, énekével meghálálja, ha vizet és élelmet adsz neki a téli hónapokban. Ebben a Cinkekönyvben Szénike, a cserfes kismadár arról mesél, hogyan élnek a széncinkék nagyapó erdõszéli kertjében.


Szepes Mária:
Pöttyös Panni kedvenc meséi

Ár: 2290 Ft
48 oldal

Pákosztos Peti mesebeli büntetésérõl, Süni Sógor tüskéirõl, Cserebere Palkó furcsa ötleteirõl szólnak Pöttyös Panni kedvenc történetei. A humoros mesegyûjteményben föltûnik Rõzse néni idõigazító órája, s a mesék sorát egy bájos kiscica kakaós praclinyomata zárja. A Pöttyös Panni sorozat legújabb kötete Szepes Mária születésének 100. évfordulójára jelenik meg.


Timothée de Fombelle:
Ágrólszakadt Tóbiás

Ár: 2490 Ft
320 oldal

Egy felejthetetlen liliputi világot tár elénk az utóbbi évek legnépszerûbb francia kalandregénye. Tóbiás másfél milliméter magas, korához képest nem túl nagy. A fa lakói között él, akik ágakon és leveleken épített otthonaikon túl nem ismernek más világot. Apja tudományos felfedezése miatt Tóbiásnak menekülnie kell. A fa népe ellene fordul. Üldöztetése végül ellenséges földön, a põrék közt ér véget, ahol a sorsa meglepõ fordulatot vesz... A Saint-Exupéry-, IBBY-, Andersen-, Versele- és Zilveren Griffel-díjat elnyert kötet új, izgalmas hangon szól barátságról, harcról, szerelemrõl, természetrõl, családról, humánumról.


Zdenek Miler – Hana Doskocilová:
A vakond és a hóember

Ár: 2390 Ft
36 oldal

A kisvakond jól felkészült a télre, ám a meleg pomponos sapka és a föld alatti szobában összegyûjtött eleség nem minden. Mielõtt téli álomra hajtaná a fejét, úgy dönt kikukkant, hogy megnézze milyen a tél. De minden barátja alszik. Hogy ne legyen egyedül, épített magának egy hóembert...

 

Napraforgó Könyvkiadó
1047 Budapest Baross u. 91-95.
Tel./fax: 272-1313
www.napraforgokiado.hu

Állatok atlasza mágnesekkel

Ár: 2990 Ft
10 oldal
Méret: 290×315 mm
Kötés: kötve

Kis mágneses állatfigurákat mellékeltünk ehhez a könyvhöz, amelyeket természetes környezetükben helyezhet el az olvasó. A szórakoztató játék közben megismerhetjük a állatokat, utána pedig visszatehetjük a mágneseket a tokba, így legközelebb is jót játszhatunk az állatfigurákkal. 4 éves kortól ajánlott.


Közlekedés
KRESZ kicsiknek. Kisautókkal

Ár: 3390 Ft
18 oldal
Méret: 370x250 mm
Kötés: kötve

Minden szülõ arra törekszik, hogy gyermeke mihamarabb biztonságosan közlekedjen: ne kelljen félteni, ha átkel az úttesten, ha a barátaival biciklizik a környéken, ha egyedül jön haza. Ehhez nyújt nagyszerû segítséget Játszókönyvek-sorozatunk Közlekedés – KRESZ kicsiknek címû kötete, amely 8 izgalmas társasjátékkal tanítja meg a legfontosabb közlekedési szabályokat és azokat a KRESZ-táblákat, amelyekkel a gyerekek a leggyakrabban találkozhatnak.
4 éves kortól ajánlott.


Domenico Laurenza – Mario Taddei – Edoardo ZaNon:
Da Vinci, a feltaláló

Ár: 6990 Ft
240 oldal
Méret: 220x267 mm
Kötés: kötve

Rejtélyek, titkok és talányok… Leonardo tervrajzai teljesen új megvilágításban elevenednek meg a háromdimenziós komputergrafika segítségével: a hajók, repülõk, fegyverek, munkagépek, színpadtechnikai eszközök rekonstruált rajzai úgy tárulnak elénk, ahogy a mester megálmodta õket. Az olvasó elõtt kibontakozó lenyûgözõ világ, az ismerõs és eleddig teljesen ismeretlen találmányok belsõ logikája nyomán megismerhetjük a titkot, amely Leonardo rajzainak szövevényében rejtezett.


Giuseppe Vaccarini:
Sommelier
Borkínálás és borkóstolás

Ár: 5990 Ft
288 oldal
Méret: 195x195 mm
Kötés: fűzve

A bor – életforma. A borkínálás és borkóstolás alapja az a különleges technika, amellyel benyomásainkat le tudjuk fordítani a tudatosság nyelvére. Íz, illat, szín és buké alkot harmóniát a borban, s ha az étkekkel is megfelelõen társítjuk, páratlan élményben lehet részünk.

 

1  |  2  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Payday Loans no Debit Card | https://www.loansprofit.co.uk/ | No Debit Card Payday Loans

Orvosi könyvek eladók

Vásároljon jogosítványt, útlevelet, IELTS <TOEFL, személyi igazolványt

orvosi könyvek

Élni a természetben

Rostás Roland

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2020 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu