buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2019. augusztus 25, vasárnap
Lajos és Patrícia napja

Évfordulók:
1976: Eyvind Johnson halála
1977: Kós Károly halála (Kolozsvár)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2008 február

1  |  2  ]

Bioenergetic Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 3.
Tel./fax: 394-2682
www.bioenergetic.hu

EsoPower – ezoterikus sikermagazin
Új Biológia CD-melléklettel

Ár: 995 Ft

Az EsoPower magazin azzal a céllal jelent meg, hogy minél többen felismerjék: a bennünk rejlő teremtő erő segítségével világunkat olyanná formálhatjuk, amilyenné szeretnénk. A magazinnal egyidejűleg, ugyanebben a szellemiségben indult az ezoterikus irodalmat és termékeket forgalmazó EsoPower Klub, amely jelentős kedvezményt biztosít tagjai számára. Újdonság!


Dr. Robert O. Young – Shelley Redford Young:
A pH Csoda
Étkezzen kiegyensúlyozottan és nyerje vissza egészségét! CD-melléklettel

Ár: 2900 Ft

Egészségünk azon múlik, hogy megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben. A könyvben bemutatott vadonatúj táplálkozási program pozitívan befolyásolja a szervezet kémhatását, elősegíti az életerő visszanyerését és az egészség megőrzését. Segítségével helyreállíthatjuk az egyensúlyt étrendünkben és életünkben.

 

Etalon Film Kft.
1026 Budapest, Endrődi Sándor u. 60./A
Tel: 275-0929, (30) 397-7200, (30) 610-1310
www.etalonfilm.hu

Bernadett – Lourdes legendája I-II.
Sugárzó Életek Sorozat

Ár: 2490 Ft

Az Etalon Film Kiadó olyan vallási – spirituális témájú nagy játékfilmek kiadásával foglalkozik, melyek egyszerre izgalmasak, tartalmasak, és felemelő élményt nyújtanak. A Sugárzó Életek Sorozat (Pio Atya, Péter a kőszikla, Teréz Anya, Casciai Szent Rita…stb.) 2008-ban is több új és külföldön rendkívül sikeres filmalkotással folytatja sorozatát. A Lourdes-i Mária jelenés 150. évfordulójára emlékezünk Jean Delannoy gyönyörű filmjével, mely Szent Bernadett életéről és a Lourdes-i Mária jelenésről készült. Sydney Penny ragyogó szerepformálása, az eredeti helyszínek, a kimagasló rendezés és színészi alakítások, valamint a következetes történelmi hűség méltán érdemelte azt ki, hogy maga a Vatikán is ajánlja e filmet. Szintén a filmet méltatja az a tény, hogy a népszerű lourdes-i kegyhelyen naponta bemutatják. Szent Bernadett, az egyszerű és tiszta parasztlány – akinek teste 1879-ben történt halálát követően is mindmáig romlatlan állapotban maradt – látomása a vallástörténet egyik legendás eseményévé vált.

 

Etalon Kiadó
1026 Budapest, Endrődi Sándor u. 60./A
Tel.: 275-0929, (30) 397-7200, (30) 272-2505
Fax: 275-0926
www.etalonkiado.hu

Az emberiség fáklyavivői I.
A Föld vallásalapítóinak, kiemelkedő hatású szellemi tanítóinak és szentjeinek képes életrajzi gyűjteménye

Ár: 5990 Ft
176 oldal
Méret: 210x265mm

Az emberiség fáklyavivői című könyv tavaly szeptemberben jelent meg, több éves munkát megelőzően. Ez az egyedülálló képes életrajzi gyűjtemény nagy hiányt pótol. Olyan alapmű, amelyben az egész emberiség szellemiségét meghatározó vallásalapítók, vallási irányzatok elindítói, kiemelkedő hatású szentek és szellemi tanítók életrajzai együtt kerültek bemutatásra. E gyönyörűen kivitelezett alkotás különlegessége az is, hogy a könyvben szereplő személyekről több száz különleges és eddig a nagyközönség számára kevéssé ismert kép is közzé lett téve. E gyűjtemény jelentős érdeme továbbá, hogy a kötetben szereplő életrajzok nagy gondossággal lettek összeállítva, és számtalan alapvető információt tartalmaznak, különleges idézetek kíséretében.

 

General Press
1138 Budapest, Viza u. 9-11.
Tel.: 359-1241
Fax: 359-2026
www.generalpress.hu

Beatrix Potter:
Kacsa Jolán kalandjai
Gyermekkönyveink sorozat

Ár: 1200 Ft
32 oldal
Méret: 160x195 mm
Kötés: kötve

Kacsa Jolán elhatározza, hogy jó messzire elmegy a tyúkudvartól, és fészket rak tojásainak. Egy udvarias, vörhenyes bajszú úr siet a segítségére.


Beatrix Potter:
Nyuszi Benjámin kalandjai
Gyermekkönyveink sorozat

Ár: 1200 Ft
32 oldal
Méret: 160x195 mm
Kötés: kötve

Nyuszi Benjámin és Nyúl Péter megpróbálja visszaszerezni Gergelyfi bácsi kertjéből Nyúl Péter elveszett kabátját és cipőjét.


Cs. Szabó István:
Lok-sziget tündére
Gyermekkönyveink sorozat

Ár: 2200 Ft
44 oldal
Méret: 180x225 mm
Kötés: kötve

Lok a Bretagne-félsziget utolsó zord szirtje a viharos óceánon. Sokan suttognak az ottani kincsekről, eltűnt szerencsevadászokról. Gyönyörű verses mese a szerelem erejéről, a kelta világot megidéző képekkel.


Douglas Preston – Lincoln Child:
A Sötétség Kereke
Világsikerek sorozat

Ár: 2290 Ft
344 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

A nagy sikerű szerzőpáros Elátkozott völgy című regényének folytatása, amelyben Pendergast ügynök a tibeti szerzetesek segítségére siet.


Geoffrey Regan:
Oroszlánszívűek
Különleges könyvek sorozat

Ár: 2800 Ft
348 oldal
Méret: 130x210 mm
Kötés: kötve

1191-ben az angol Oroszlánszívű Richárd keresztes hadserege szembeszáll a Szaladin által vezetett muszlim erőkkel. A 12. század két legnagyobb alakját bár a történelem összekötötte, Richárd és Szaladin sosem találkoztak.


Judith McNaught:
Míg el nem jöttél
Romantikus regények sorozat

Ár: 2290 Ft
392 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

Egy fiatal amerikai tanítónő elkíséri növendékét Angliába, aki jegyesével találkozna a szigetországban. A hosszú hajóúton azonban a menyasszony beleszeret egy másik férfiba, akivel később megszökik.

 

Hanga Kiadó
1092 Budapest, Erkel u. 18.

Georgia Braun:
Klón Zoé
Szövegek-versek – Baróti Györgyi (át)fordításában

Ár: 2008 Ft
188 oldal
Méret: 140x205 mm
Kötés: kötve

Georgia Braun ismerősen csenghet a magyar olvasónak…, még ha nem is ezen a néven/nyelven, ám most Baróti Györgyi beavató átfordításában és 25 évnyi “szabad szöveg és vers” válogatásában, még összetettebben fedezhetjük föl – a naivan megrázótól a sikoltó viviszekcióig – egy (vagy két?) nő (sic!) bel-s külvilági létének, lényeinek Zoé-vá “klónozódását”!

 

Lazi Kiadó
6722 Szeged, Gogol u. 6.
Tel./fax: (62) 407-511
www.lazikiado.hu

François Pernot:
Az arany

Ár: 8990 Ft
224 oldal
Méret: 248x312 mm
Kötés: kötve

A királyok fémének és a fémek királyának nevezett arany mindig a gazdagság jelképe volt. A kötet elkíséri az olvasót a konkvisztádorok, az alkimisták, a kalózok és a geológusok nyomában, hogy számos oldalról ismerje meg ezt az egyedülálló fémet.

 

Móra Kiadó
1134 Budapest, Váci út 19.
Tel.: 320-4740
Fax: 320-5382
www.mora.hu

Allan Frewin Jones:
Parvati Elefántja
Talizmán sorozat

Ár: 1790 Ft
176 oldal

Olly és Josh ezúttal Indiába utazik. Lenyűgöző hegyi templomok között, egy filmforgatás látványos helyszínén kutatnak a legendás Hold-talizmán, a Parvati Elefántja után. A megoldás kulcsa egy ősi pergamenben rejlik…


Boldizsár Ildikó:
Boszorkányos mesék

Ár: 2290 Ft
104 + 12 oldal

Gonosz boszorkány, vasorrú bába, vénséges banya, ugye ilyesmik jutnak eszedbe a boszorkányokról? A mi boszorkányunk, Amália, szépséges szép, ért az állatok és a növények nyelvén, csöppet sem gonosz, legfeljebb néha szomorú. És ami a legfőbb: csodás meséket mesél. Mesél esőről, napról, holdról, csillagokról, virágokról, madarakról és a mesék boszorkányos varázslata hatalmába kerít mindannyiunkat, kicsi és nagy olvasót egyformán.


Cécile Aubry:
Belle és Sébastien

Ár: 1790 Ft
176 oldal

Hatalmas, fehér bernáthegyi kutya kóborol a kis falu fölött, az Alpok égbe nyúló hegyeiben. Vadságáról legendákat suttognak a falubeliek, sokan elpusztítására törnek. Csak a kis Sébastien sejti meg benne a hányatott sorsú, szeretetre vágyó lényt. Ő maga is árva, és bár szerető emberek között él, szenvedélyesen vágyik a gyönyörű Belle barátságára… A francia írónő mesteri ábrázolója gyermekek és állatok barátságának, ezt tanúsítja regényének és a belőle készült tévéfilmnek példátlan sikere.


Norah McClintock:
Chloé és a zsaru

Ár: 1490 Ft
160 oldal

Három lány, három apától. Az egyik stréber, a másik összeférhetetlen, a harmadik kövér. Három sors egy családban. Viharos életű anyjuk életébe most újabb udvarló – talán férjjelölt? – érkezik: a városi rendőrség gyilkossági csoportjának nyomozója. A hadnagy azonban nemcsak udvarol, hanem egy bűnügyet is próbál felderíteni. Ha kiderül, hogy kié a helyszínen talált ruhadarab, az egyik lány nagy bajba kerülhet…


Nyulász Péter:
Miazami
Kitalálós versikék

Ár: 1690 Ft
32 oldal

Könnyen megjegyezhető, verses formában megírt találós kérdések, amelyek egyszerre szórakoztatnak és tanítanak. Az óvodás, kisiskolás korú gyerekek a négy témakörre osztott kitalálós versikékből megismerhetik a természet, a közlekedés, az állatvilág és az emberi élet legfontosabb fogalmait, szavait.


Sarah Mlynowsky:
Vágyak és varangyok

Ár: 1890 Ft
248 oldal

A nagysikerű Melltartó és seprűnyél története, a boszorkányos bonyodalmak folytatódnak a kötetben. Rachel mamája, aki boszorkány, nem hajlandó varázsolni. Vagy mégis? Honnan kerül hirtelen elő annyi udvarló, hogy szinte sorban állnak nála? Rachel húga, Miri, szintén boszorkány, de ő még csak tanulja a mesterséget. Talán túl sokat akar, és nem sikerül egyszerre megoldania a világ összes gondját… Rachel pedig legnagyobb bánatára továbbra sem boszorkány. Ötleteivel és jóakaratával mégis neki sikerül helyrehozni sok-sok elrontott varázslatot…

 

Padlás Kiadó
9400 Sopron, Patak u. 14.
Tel.: (99) 506-118
Fax: (99) 506-117
www.padlaskiado.hu

Horváth Katalin – Horváth Károly:
Bridge the Gap I.
Angol nyelvkönyv kezdőknek
Padlás Nyelviskola Könyvek sorozat

Ár: 2600 Ft
233 oldal
Kötés: fűzve

A könyv egy nyelvkönyvsorozat első kötete, melyhez munkafüzet és CD melléklet tartozik. 30 leckét foglal magába, melyeknek elsajátítását követően a nyelvtanuló alapfokú nyelvvizsgát tehet. A sorozat második kötete tavasszal jelenik meg.


Horváthné Lovas Márta:
Magnet Deutsch I.
Német nyelvkönyv kezdőknek
Padlás Nyelviskola Könyvek sorozat

Ár: 2600 Ft
231 oldal
Kötés: fűzve

A könyv egy nyelvkönyvsorozat első kötete, melyhez munkafüzet és CD melléklet tartozik. 29 leckét foglal magába, melyeknek elsajátítását követően a nyelvtanuló alapfokú nyelvvizsgát tehet. A sorozat második kötete tavasszal jelenik meg.

 

1  |  2  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Rostás Roland

Könyvet keresek

Keresem!

Orvosi könyvek eladók

orvosi könyvek

JOGI KÖNYVEK

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2019 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu