buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2020. február 28, péntek
Elemér napja

Évfordulók:
1553: Michel de Montaigne születése
1835: Elias Lönrot közzétette a Kalevalát

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2004 július

1  |  2  |  3  ]

Bioenergetic Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 3.
Tel./fax: 394-2682
www.bioenergetic.hu

Bärbel Mohr:
Rendeld meg az Univerzumtól!
avagy hogyan teljesüljenek álmaink?

Ár: 1400 Ft

Az Olvasó a kívánságok teljesülésének kézikönyvét tartja kezében. Bärbel Mohr megtanít arra, hogyan „rendeljük meg” magunknak álmaink társát, munkahelyét vagy lakását, és mindent, amit csak akarunk. Rávezeti az Olvasót, hogyan hallgasson belső hangjára, hogyan váljék elkötelezettebbé saját magával szemben, és hogyan alakítsa életét. Számos rövid anekdota és történet szövi át e sok humorral megírt könyvecskét, amely mindennapjainkat segítő jótanácsokkal zárul.


Klausbernd Vollmar:
Az álomfejtés könyve

Ár: 2300 Ft

Az író átéléssel, átfogó ismereteket nyújtva vezet be az álomfejtés különböző aspektusaiba és történelmi hátterébe. Kezdők és haladók számára egyaránt bölcs tanácsokat kínál éjszakai tudatuk önálló megismeréséhez. Egyszerűen alkalmazható módszerekkel megtanítja, hogyan emlékezzünk jobban álmainkra.

 

Cartographia
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel.: 363-3639
Fax: 363-4639
www.cartographia.hu

A Bakony
Túristaatlasz és útikönyv

1600 Ft oldal
Méret: 1:40 000


Athén várostérkép

Ár: 1100 Ft

Az útikönyvhöz ajánljuk a kiadó most megjelent részletes Athén várostérképét, amely a látnivalók és nevezetességek feltüntetése mellett az olimpiai játékok helyszíneinek melléktérképét is tartalmazza.


Görögország

Ár: 1800 Ft
264 oldal
Kötés: fűzve

A Cartographia új kiadványa a napfényes Hellász földjén kalauzolja végig az olvasót. Erről a gazdag és igazán sokszínű országról mindenkinek más jut eszébe: kinek az Akropolisz fenséges oszlopai, kinek a türkizszínű strandok, kinek a csodás naplemente kék-fehér kupolás templomokkal vagy éppen az olimpiai játékok.
Görögország nemcsak elbűvölő tájakban, csodás tengerpartokban bővelkedik, hanem egyben az európai kultúra bölcsője, ókori szentélyek és középkori erődök romjaiban is fenséges maradványai, aranyfényű ikonokkal díszített sok kupolás bizánci templomok várják az utazót. A helyszínen élő magyar szerző tollából napvilágot látott vaskos zsebkönyv rengeteg aktuális, praktikus információt közöl, maximálisan figyelembe véve a kiutazó magyarok utazási szokásait és érdeklődési körét. Az ókori látnivalók mitológiai köntösbe öltöztetett leírásai egyedi hangvételt adnak a számos fotóval és térképpel illusztrált könyvnek, ami a művészettörténeti és tudománytörténeti érdekességek mellett kitér az olimpiai játékok eredetére is. Életre szóló, nagyszerű élmény elutazni a görög szigetvilág napsütötte tengerpartjaira, az olajfa- és citrusligetekbe, a mély öblök domboldalát koszorúzó hófehér házakból álló jellegzetesen görög városokba, a hibiszkuszok, leanderek, pálmák és a tornácokról leomló bougainvilleák közé. A 264 oldalas kötet segít megismerni e változatos és meseszép országot, tájait, lakóit, történelmét és kultúráját.


Róma

Ár: 1500 Ft
144 oldal

Az útikönyv segítségével megismerhetjük az Örök Város mintegy háromezer éves történelmének építészeti és képzőművészeti csodáit, az ókori birodalmi központ antik romjai és a mai modern metropolisz nevezetességei egyaránt lenyűgözők. A fotókkal, térképekkel gazdagított kötet azoknak is hasznos információkkal szolgál, akik az olasz konyha remekei vagy a híres olasz divat iránt érdeklődnek.


Horváth Tibor:
Prága, Csehország
Cartographia útikönyvek

Ár: 1800 Ft
216 oldal
Méret: AK 40
Kötés: fűzve

Az „Arany-Prága” műemlékei, hangulatos sörözői, és az Óriás-hegységtől a Kárpátokig húzódó ország teljes bemutatása egy kötetben! Fürdővárosok, ősi kultúrák, világörökségek, vadregényes tájak leírása egy gyakorlott utazó tollából. Hasznos információk, étkezési szokások, friss szállásajánlatok.

 

Helikon Kiadó
1027 Budapest, Horvát u. 14-24. V. em.
Tel.: 225-4311
Fax: 225-4320
www.helikon.hu

Dalí közrlről

Ár: 4990 Ft

Kötetünk Salvador Dalí rajzaiból és a 20. század olyan művészeinek írásaiból kínál válogatást, akik viszonylag szoros kapcsolatban álltak Dalíval. Célunk az, hogy újjáélesszük a „cadavre exquis” szellemét, a művészi játékot, melyet a szürrealisták űztek egymás között: így „vakon” jöttek létre szövegek vagy rajzok, illetve találomra, véletlenszerűen váltogatta egymást rajz és szöveg.


Sármány Ilona:
Klimt, Schiele, Kokoschka és Bécs festészete 1900 körül

Ár: 4990 Ft

Sármány Ilona könyve eligazít a korszak szellemi áramlatainak szövevényében, buktatóival együtt bemutatja a szecesszió térhódítását és az európai viszonylatban is kimagasló osztrák expresszionizmus áttörését. Képelemzéseiben a legnagyobbak – Klimt, Schiele, Kokoschka, Schönberg – művei mellett helyet kaptak azok a jelentős művészek is, akik mára talán már kissé feledésbe merültek.

 

Hot English Kiadó
1580 Budapest, Pf.: 50.
Tel.: 311-6040
Fax: 311-6040/36
www.hotenglish.hu

Hot English 2nd CD
MP3 és audio formátumban

Ár: 990 Ft (MP3) – 2490 Ft (3 db audio CD)
Kötés: 65 perc (MP3), 180 perc (audio)

A CD a Hot English Magazine 2004-ben megjelent 1-5 számának (januártól májusig) hanganyagát tartalmazza. A színes, szórakoztató angol nyelvű havilap, a CD és a korábbi lapszámok egyaránt megrendelhetők a kiadótól.

 

Igen Kiadó
1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8.
Tel./fax: 317-5369
www.igen.hu

Utolsó versek, utolsó képek
(Szerk.: Tóth Péter-Pál szerkesztésében)

Ár: 2500 Ft
126 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

Magyar költők utolsó verseiből készült ez az egyedülálló válogatás – Janus Pannoniustól Orbán Ottóig. Az írások tükrében távozó tekintetek: az alkotók kései portréi. A teljesség felé, a teljesség igénye nélkül.

 

Krónika Nova Kiadó
1111 Budapest, Bartók B. út 10.
Tel.: 365-4797
Fax: 385-1941
www.kronikanova.hu

L. Aczél Petra:
Retorika
A szóból épült gondolat

Ár: 1280 Ft
220 oldal
Méret: 168x238 mm
Kötés: fűzve

A retorika nem ígéret, hanem tudás és tapasztalat – arra vár, hogy feldolgozzuk, elsajátítsuk a nyelvét. A szóval fizetünk a beszédért, s ha a beszéd sikeres, nem bánjuk meg, hogy „sokat költöttünk” – hiszen a gondolat gazdagsága épült föl belőle.

 

KSH Kiadó
1024 Budapest, Keleti K. u. 5-7.
Tel.: 345-6560
Fax: 345-6699
www.ksh.hu

INTRASTAT
Adatszolgáltatói kézikönyv

Ár: 4900 Ft

A 2004. májusától bevezetett új vállalati adatgyűjtés, az Intrastat kitüntetett jelentőséggel bír a nemzetgazdasági információs rendszer szempontjából. Az EU tagországai közötti szabad árumozgás következtében ugyanis a külkereskedelem-statisztikai adatok forrását jelentő vámnyilvántartás is megszűnt, külkereskedelmi adatokra azonban továbbra is szükség van. A gazdaságstatisztikának ez a több mint százéves múltra visszatekintő, makro- és mikroszintű döntések szempontjából is nélkülözhetetlen ága csakis akkor marad életben, ha a statisztikai szolgálat és az adatszolgáltatásra kijelölt szervezetek jól felkészülten, szoros együttműködésben végzik a rájuk háruló feladatokat. A kézikönyv megjelentetését a KSH elsősorban azért vállalta, mert az adatszolgáltatók eddigi jelzései alapján úgy látja, hogy jelentős az igény egy, az Intrastat-jelentés kitöltéséhez szükséges speciális ismereteket összefoglaló olyan kiadványra, amely a témában járatlanabbakat – könnyebb megértést segítő példákkal és fogalommagyarázatokkal – eligazítja, és ugynakkor a vámstatisztikát ismerő cégek is haszonnal forgathatják.

 

Lazi Kiadó
6722 Szeged, Gogol u. 6.
Tel./fax: (62) 407-511
www.lazikiado.hu

F. M. Dosztojevszkij:
A hasonmás

Ár: 1600 Ft
196 oldal
Méret: 122x197 mm

A XIX. században, amikor szinte divattá vált a hasonmás-téma, a fiatal Dosztojevszkij írói fantáziáját is megragadja, és Chamissóhoz, Hoffmannhoz, Gogolhoz hasonlóan ő is megalkotja a maga kettévált életű, megkettőződött tudatú hősét, a tragikus és egyben humoros sorsú Goljadkin urat.

 

Maxim Könyvkiadó
6726 Szeged, Fürj u. 92/B.
Tel.: (62) 548-444
Fax: (62) 548-443

Sövényházy Edit–Mike Hillenbrand:
Kompakt útiszótár – angol
Kompakt útiszótár

Ár: 1280 Ft
256 oldal
Méret: A/6
Kötés: fűzve

A Kompakt útiszótár minden lényeges helyzetben segít eligazodni használójának az idegen nyelvi közegben. A fejezetek áttekinthetően egy-egy beszédhelyzetre épülnek. Az információs blokkok számos országismereti információt és tippet nyújtanak. Keresse a francia, német, olasz, spanyol szótárakat is.

 

Móra Kiadó
1134 Budapest, Váci út 19.
Tel.: 320-4740
Fax: 320-5382
www.mora.hu

Benjamin az elefánt és az iskola

Ár: 1790 Ft
40 oldal
Kötés: kötve

Az iskolában az újvárosi állatkert népszerű lakója, Benjamin, az elefánt tanítja a gyerekeket, aki a játékot, a főzőcskézést, az erdei kirándulást vagy a cirkuszt fontosabbnak tartja a tanulásnál. Ám Benjamin diákjai a sok szórakozás mellett számolni, írni és olvasni is szépen megtanulnak. Vajon mi lehet a módszere?


Minden napra egy mese

Ár: 2980 Ft
392 + 12 színes oldal
Kötés: kötve

A magyar mesekincs és a világ meseirodalmának színe-javát gyűjtötte egybe a válogató, legjobb íróink és műfordítóink feldolgozásában: angol, francia, német, svéd, norvég, orosz, indiai, kínai, japán népmese feldolgozások és modern műmesék követik egymást tarka forgatagban.


A. P. Gajdar:
Csuk és Gek
Zsiráf könyvek

Ár: 980 Ft
72 oldal
Kötés: kötve

Csuk és Gek, a két rosszcsont Moszkvában lakik a mamával, apjuk pedig egy távoli kutatóállomáson dolgozik. Annyi a munkája, hogy még karácsonyra sem látogathat haza, így hát a család kerekedik fel a hosszú és kalandos utazásra. Csakhogy a két kis gézengúz eltitkol egy fontos táviratot, s ebből nagy galiba lesz…


Bálint Ágnes:
Szeleburdi család

Ár: 1390 Ft
150 oldal
Kötés: kötve

Laci hűségesen beszámol a kis lakásban élő háromgyermekes Faragó család eseménydús hétköznapjairól, s – valljuk be – cselekvő részt is vállal abban, hogy ezek a hétköznapok minél mozgalmasabbak legyenek. Az olvasó – akinek szerencsére nem kell öregkoráig várnia, hogy Laci naplóján jót derüljön – biztosan a szívébe zárja ezt a vidám, szeleburdi családot, amely kissé zsúfolt lakásába örömmel fogad be minden új jövevényt, legyen az aranyhörcsög, cincér vagy lopótök.


Darren Shan:
Rémségek Cirkusza
Vámpír könyvek

Ár: 1980 Ft
248 oldal

Darren Shan átlagos iskolásfiú mindaddig, amíg meghívást nem kap a rémségek cirkuszába, míg nem találkozik Madame Octával, az idomított pókkal… míg szemtől szembe nem kerül az éjszaka teremtményével… Darren és barátja, Steve, halálos csapdába esnek. Darrennek alkut kell kötnie az egyetlen személlyel, aki megmentheti Steve életét. Csakhogy ez a személy nem ember…

 

1  |  2  |  3  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Payday Loans no Debit Card | https://www.loansprofit.co.uk/ | No Debit Card Payday Loans

Orvosi könyvek eladók

Vásároljon jogosítványt, útlevelet, IELTS <TOEFL, személyi igazolványt

orvosi könyvek

Élni a természetben

Rostás Roland

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2020 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu