buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2019. december 15, vasárnap
Valér napja

Évfordulók:
1822: Verseghy Ferenc halála (Buda)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2004 április

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  ]

Agroinform Kiadó
1149 Budapest, Angol u. 34.
Tel./fax: 220-8331
www.agroinform.com

Sommelier – a jövő hivatása

Ár: 3724 Ft
112 oldal
Méret: B/5
Kötés: fűzve

Készült együttműködésben az A.S.I., Nemzetközi Sommelier Szövetséggel. Színes, igényes fotókkal illusztrált oldalak, az eredetiből fordítva. Világos és átlátható tematika: Az italok menedzselésének szakismeretei, A Sommelier eszköze, A dekantálás.


Csoma Zsigmond:
A borkóstolás története, művészete és gyakorlata

Ár: 7500 Ft
288 oldal
Méret: A/4
Kötés: kötve

A magyarországi bortörténet és borkultúra avatott képviselőjének könyve a bor élvezetébe, valamint a borkóstolás történetébe vezeti be azt az olvasót. Minden csepp borban megbújik az ország, a bortermelő közösségek története, hagyománya.

 

Ant-Ko Kiadó
1279 Budapest, Pf.: 47.
Tel.: (30) 990-7175

Csalog Zsolt:
Romakönyv

Ár: 1890 Ft
320 oldal
Kötés: kötve

Színes, varázslatos meséket mondanak Csalog Zsolt roma hősei. Igaz történeteket, amelyek velük estek meg, vagy nagyszüleiktől, öreg mesemondóktól hallották őket valamikor régen. A remekbe szabott portrék, fekete humorra átszőtt kalandos életutak mögül öntörvényű, sokszor kegyetlen, ám mindig lebilincselően izgalmas világ képe tárul elénk: évtizedek krónikája, roma sorsokban elmesélve.


Kimberly Kness:
Reggelre jobb lesz, Kim!

Ár: 1890 Ft
204 oldal
Méret: 122x182 mm

Hogyan másszunk ki a slamasztikából, ha már minden összeomlani látszik. Család? Barátok? Állatok?


Nóti Károly:
Lepsénynél még megvolt

Ár: 1890 Ft
204 oldal
Kötés: kötve

Nóti Károly (1892-1954) a pesti kabaré klasszikusa, csavaros logikájú, bravúros dialógusok nagymestere. Nemzedékek nőttek fel bohózatain, vidám jelenetein. A kötet - ötven év után először - a legendás kabarészerző legjobb jeleneteiből, egyfelvonásosaiból ad közre egy csokornyit.

 

Athenaeum 2000 Kiadó
1086 Budapest, Dankó u. 4–8.
Tel.: 235-5020
www.lira.hu

James Frey:
Millió apró darabban

Ár: 2490 Ft

Frey huszonhárom évesen, a kábítószertől testileg és szellemileg teljesen leépülve került egy minnesotai elvonóba. A narkósok Háború és békéjének tartott memoár szemléletesen ábrázolja Frey gyötrelmes napjait az intézet falai között.


Mary Roach:
Hullamerev

Ár: 2290 Ft

Mary Roach kellő iróniával és humorral kezeli a sokak számára hátborzongató kérdést: mi történik velünk, miután meghalunk. Az ősi egyiptomi mumifikálásról és a legmodernebb tartósító eljárásokról is megtudhatunk mindent, a szerző közérthető és fanyar stílusának köszönhetően a könyv végére egyetérthetünk Roach-csal, a halál nem is olyan unalmas.


Paulo Coelho:
Tizenegy perc

Ár: 1980 Ft

Coelho ezúttal is ragaszkodik írói hagyományaihoz: modern, felnőtteknek szóló mesét sző. Egy fiatal prostituált vergődését mutatja be a testi érzékiség és az eszményi szerelem között, de a regény a Coelhótól megszokottak szerint az ént és a spirituális megvilágosodást kutatja.

 

Balassi Kiadó
1075 Budapest, Károly krt. 21.
Tel.: 483-0750
Fax: 266-8343
www.balassi.com

A középkori kereskedőház
A középkor világa

Ár: 2500 Ft
48 oldal
Méret: 215x285 mm
Kötés: kötve

A középkori kolostor és a középkori vár után a sorozat legújabb kötete a kereskedőházak életét mutatja be érdekes rajzokkal, festményekkel.


Eckhardt Sándor:
Balassi Bálint

Ár: 1900 Ft
240 oldal
Méret: Fr/5
Kötés: kötve

A kötet az 1941-ben megjelent, nagyközönségnek íródott, hitelesnek tekinthető Balassi-életrajz új kiadása, amelyben vannak ugyan elavult adatok, de egészében véve máig a legjobb és legteljesebb munka Balassi életéről.

 

Cartaphilus Kiadó
2143 Kistarcsa, Bem u. 13.
Tel.: (28) 506-135
Fax: (28) 506-136

Alan Watts:
A könyv
Az önmagad megismerését tiltó taburól

Ár: 2500 Ft
224 oldal
Méret: 109x190 mm
Kötés: kötve

A könyvben a tábortűz mellett iszogató, inkognitóban utazó filozófus, pimasz zen szerzetes találó beszólásainak, rabul ejtő történeteinek lehetünk mi is a részesei. Ezzel utat nyit nekünk egy kockázattal járó, de termékeny szellemi és spirituális kalandnak.


Franz Kafka:
Innen el
Töredékek

Ár: 1800 Ft
120 oldal
Méret: 109x190 mm
Kötés: kötve

Kis kötetünk Kafkát talán még a megszokottnál is kísértetiesebb és lényegretörőbb szerzőnek mutatja majd: az író nem törekedett itt lekerekítésekre, „poénokra”, és épp az ilyen elkötetlenség, nyitottság őrzi a bravúrt. A lélek bravúrját.


Mircea Eliade:
Kovácsok és alkimisták

Ár: 2700 Ft
276 oldal
Méret: 109x190 mm
Kötés: kötve

Eliade az „archaikus embernek” az Anyaghoz való vallásos viszonyával foglalkozik – kapcsolatokat fedve fel a fémek, a bányászat, a kovácsmesterség, a meteorok, a tűzgyújtás, a termékenység, az antropogónia, az alkímia, valamint a jungi mélypszichológia világa között.


V. S. Naipaul:
Fél élet

Ár: 3000 Ft
296 oldal
Méret: 109x190 mm
Kötés: kötve

Naipaul a civilizációk határain akarva-akaratlanul átkelő ember meghasonlott, feszültségekkel terhes létét ábrázolja. Látleletet kínál arról a szituációról, amelyet a globalizáció következtében a huszadik században száz meg százmilliók voltak kénytelenek megélni.

 

Ciceró Könyvstúdió
1133 Budapest, Pozsonyi út 61.
Tel./fax: 239-0180
www.cicerokonyvstudio.hu

Cornelia Funke:
Sárkánylovasok

Ár: 2490 Ft
272 oldal
Kötés: kötve

A szelíd ezüstsárkány útra kel, hogy megkeresse a sárkányok ősi otthonát. Csatlakozik hozzá Hajnalpír Bundácska, a csípős nyelvű koboldleányka. Meg kell küzdeniük a gonosz aranysárkánnyal. A regényben napjaink számítógépes világa keveredik a dzsinnek és tündérek mesevilágával.


H. Lofting:
Doktor Dolittle és az állatok
Klasszikusok fiataloknak

Ár: 1600 Ft
120 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

Doktor Dolittle kalandjai generációk sokaságának volt kedvenc gyermekkori olvasmánya. A Klasszikusok fiataloknak sorozat megújult kötetei között ismét helyet kap ez a tüneményes regény, amelyben az „embergyógyászból állatgyógyásszá” átvedlett, az állatok nyelvét értő doktor utazását követhetjük végig a járvány sújtotta majmok országába.


Hélene Commin:
Lassie kölyke

Ár: 1600 Ft
200 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

A magyar olvasók régen szívükbe zárták már Lassie-t, aki száz viszontagság után visszatért gazdáihoz. Aztán telt-múlt az idő, és Lassie kölyke, Laddie is kutyányi kutyává serdült. Amikor kitört a háború, és Laddie gazdája, Joe bevonult a repülőezredhez, Laddie valóban anyja hű fiának bizonyult: gazdájához szökött, és vele együtt vett részt a háborús kalandokban…


J. R. R. Tolkien:
A babó

Ár: 2200 Ft
224 oldal
Kötés: kötve

Mr. Bagginsot, a babók (hobbitok) népének tiszteletre méltó tagját utoléri a nagy kaland. Egy napon törpék viszik magukkal egy kalandos, nagy hadjáratra a sárkány ellen, aki emberemlékezet óta őrzi a törpék ősi kincsét. E könyv A Gyűrűk Ura előzménye.

 

Corvina Kiadó
1086 Budapest, Dankó u. 4–8.
Tel.: 250-3020
www.lira.hu

Fatima Mernissi:
A hárem lánya

Ár: 1990 Ft

A szociológus professzor szerző saját – egy fezi háremben eltöltött – gyermekkorán keresztül mutatja be az iszlám világot, egyszerre érzékeltetve a bezártság biztonságát és poklát. A kor, amelyről mesél a lázadások ideje, amikor a hárem falain kívül a nők ledobják fátylukat.


Flesch István:
Atatürk és kora

Ár: 3400 Ft

A szerző újságíró, aki tudósítóként és kutatóként többször járt Törökországban. Könyvében vázolja, hogyan alakult a tradícióihoz körömszakadtáig ragaszkodó egykori Oszmán Birodalomból modern ország – a nagyhatású Musztafa Kemal Atatürknek (is) köszönhetően.

 

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

orvosi könyvek

Élni a természetben

Rostás Roland

Könyvet keresek

Keresem!

Orvosi könyvek eladók

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2019 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu