buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2020. január 25, szombat
Pál napja

Évfordulók:
1759: Robert Burns születése
1900: Fekete István születése (Gölle)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2003 július

1  |  2  ]

Ambrózia Kiadó
RO-4050 Kézdivásárhely, Csernátoni u. 6.
Tel.: (+40 67)362-597

Kovács András–Tüdős S. Kinga:
Kézdiszentlélek templomai

Ár: 700 Ft
40 oldal
Méret: 170x170 mm
Kötés: kötve

A két jeles erdélyi művészettörténész egy-egy tanulmányban mutatja be Felső-Háromszék falujának két egyházi épületét, a római katolikus Szent Lélek plébániatemplomot és a falu fölötti Perkőn álló Szent István-kápolnát. Román, német és angol nyelvű rezümével.

 

Amrita Kiadó
1325 Budapest, Pf.: 60.
Tel.: (30) 260-0458
www.amrita.hu

Osho:
Az ártatlanság bölcsessége

Ár: 1700 Ft
280 oldal
Méret: A/5

Osho egyedülálló magyarázata Buddha legjelentősebb tanításához, a Dhammapádához: „Az időben létezel, de az örökkévalóhoz tartozol. Te vagy az, amin keresztül az örökkévaló behatol az idő világába. A tudatod nem ismer se halált, se születést.... De te nem vagy a tudatod tudatában...”

 

Aquincum Kiadó
1036 Budapest, Pacsirtamező út 41.
Tel.: 352-9961
Fax: 352-9963

Karácsony Benő:
Napos oldal

Ár: 2700 Ft
368 oldal
Méret: A/5
Kötés: kötve

Az egyéni hangú, méltatlanul elfeledett erdélyi prózaíró életműsorozatának első köteteként jelenik meg a regény. Egyszerre jellemzi mély humanizmus, sziporkázó humor, frappáns emberábrázolás, kivételes megfigyelőkészség és nosztalgikus sóvárgás egy emberibb világért. A főhős útja a kisvárosi bohémvilágból az örökségként rámaradt vízimalomba, majd a főváros művészvilágába és Párizsba vezet, hogy majd hosszú vargabetűvel hazatérjen oda, ahonnan vétetett. A nélkülözések ellenére is tud ember maradni, az élet napos oldalát meglátni és azt értékelni. Az ízes stílusban megírt regényt az eredeti erdélyi helyesírással, betűhíven adjuk most közre, pótolva az elmúlt fél évszázad alatt cenzúrázott részeket is.

 

Bioenergetic Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 3.
Tel./fax: 394-2682
www.bioenergetic.hu

Eileen Caddy:
Nyisd meg lelked ajtaját
Meditációs gondolatok az év minden napjára

Ár: 1900 Ft

Több mint negyven év telt el azóta, hogy Eileen Caddy, a skóciai Findhorn Community egyik alapítója először hallotta meg lelkének „nyugodt, lágy hangját”. E belső, lelki forrásból – a mindannyiunkban ott lakozó Istentől – származó személyes útmutatásokból összeállított kis kötet az év minden napjára ad egy-egy lelki sugalmazású, gyakorlati üzenetet annak reményében, hogy az egyszerű tanítások segítségével mindenki megtalálja saját hitét, lelki kiteljesedését és belső békéjét.


Heike Owusu:
A mandalák világa
(Kifestőkönyv)

Ár: 1700 Ft

A mandala még legegyszerűbb formájában is minden létező alapját szimbolizálja, hiszen a kör az örök élet jelképe. A mandala egyenesen a teremtés alapszerkezete. Ezzel a füzettel a festéshez szeretnék kedvet ébreszteni, felfedezőútra hívunk mindenkit a benső képek és hangulatok egyedülálló és csodálatos világába.

 

Duna Könyvkiadó
1106 Budapest, Keresztúri út 8/A
Tel.: 264-4555
Fax: 264-4551
www.hungalibri.hu

Berecz János:
Vállalom

Ár: 2998 Ft
kb. 400 + 16 oldal
Méret: B/5
Kötés: kötött

A történelmi kulisszák titkairól vall a Kádár-korszak egyik kulcsembere, Berecz János. Kertelés nélkül ír eseményekről, politikus társairól, és a sokat vitatott időszakról, 1956-ról. A könyv címével azt is elmondja: mindent vállal, olyasmit is, amit ma már sokan inkább letagadnak életükből.


G. Juhász Judit–Nádor Tamás–Scherer Zsuzsa:
Faludy György
Médiaszemélyiségek

Ár: 2998 Ft
215 + 16 oldal
Méret: B/5
Kötés: kötve

Faludy csaknem évszázadnyi élet;be belefért szabadság, szerelem, csavargás, háború, konokság, matematikailag kiszámított mámor, koszorús költővé avatás. És persze mindvégig: szenvedély, humor, önirónia. S legfőképp életszeretet.


Lesbie L. Lowkupec:
Sindzse zabszeme
Ferdítette: Bogdán Szabolcs

Ár: 1698 Ft
271 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

A legsikeresebb Leslie L. Lawrence paródia-regény. Mit keres a rejtélyesen összeválogatott nemzetközi tudóstársaság Krepálban? Ki, vagy kik állnak az expedíciót tizedelő titokzatos gyilkosságok mögött? Mindeközben a történetet mesélő kétségbeesetten igyekszik megnyerni a társaság valamely kellemes hölgytagjának kegyeit.

 

Európa Könyvkiadó
1055 Budapest, Kossuth tér 13.
Tel.: 331-2700
Fax: 331-4162
www.europakiado.hu

Jayne Ann Krentz:
Holtomiglan, holtodiglan

Ár: 1500 Ft
336 oldal

Két rejtélyes, kísértetiesen hasonló haláleset és egymillió sikkasztott dollár. Vajon mi az összefüggés közöttük? Erre próbál rájönni Thomas Walker, a jóképű vállalkozó és Leonora Hutton, aki mellesleg az egyik elhunyt féltestvére…


Mauro Covacich:
Ellenszerelem

Ár: 2100 ft
296 oldal

A fiatal észak-olasz író első regényében egy durva és érzelmes, harsányan groteszk és vigasztalanul tragikus történetet mesél el két furcsa ember megmagyarázhatatlan, kegyetlen szerelméről.


Sebastian Haffner:
Churchill

Ár: 1500 Ft
kb. 224 oldal

A szerző lélektani-történeti esszéjében Churchill hosszú életpályája egészét áttekinti. Munkája alapos jellemrajz, s egyben egy kiváló tollforgató személyes vallomása az angol államférfiról.


Tama Janowitz:
Egy bizonyos korban

Ár: 2300 Ft
kb. 400 oldal

Tama Janowitz, akinek korábbi művei kapcsán kritikusai szellemességét, kitűnő megfigyelőkészségét, feminin pikareszkségét dicsérték, tragikomikus regényében egy karriernő szétesésének történetét meséli el szédületes tempóban. Hátborzongató, katartikus mű, amelyből Bret Easton Ellis és Jay McInerney után az ún. „brat pack” írócsoport harmadik tagját is megismerheti a magyar olvasó.


Tracy Hogg–Melinda Blau:
A suttogó titkai I.
A csecsemő gondozása és nevelése

Ár: 2000 Ft
336 oldal

Az Amerikában élő szerző huszonnégy év csecsemőgondozói tapasztalatát osztja meg az olvasókkal. A gyermek nevelésének és gondozásának kérdései mellett kitér a gyermekágyi depreszszió, a szülők partnerkapcsolata, az örökbefogadás, valamint az iker- és koraszülés problematikájára is. Szemléletmódjában is új, humoros kötet, mely nélkülözhetetlen kézikönyve lesz a kisgyermekes (nagy)szülők mindennapi életének.

 

KSH Kiadó
1024 Budapest, Keleti K. u. 5-7.
Tel.: 345-6560
Fax: 345-6699
www.ksh.hu

Magyar statisztikai zsebkönyv, 2002

Ár: 1600 Ft

Ez a kis formátumú, jól használható zsebkönyv minden évben az első átfogó tájékoztatást nyújtja az előző év társadalmi és gazdasági folyamatainak alakulásáról. A tájékozódást számos grafikon teszi szemléletessé.
A zsebkönyv első része a társadalmi jelző-számokat tartalmazza, tehát a népesség és a foglal-koztatottság alakulásáról, a háztartási jövedelmek és fogyasztás nagyságáról, az egészségügyi és szociális ellátás, valamint az oktatás és kultúra helyzetéről közöl adatokat. A kiadvány második része a gazdasági jelző-számokat mutatja be, ezek között a gazdasági szervezetek alakulásának, átalakulásának, illetve megszűnésének adatait, az egyes gazdasági szektorok jelzőszámait, a szolgáltatások szférájának teljesítményét. Külön rész fog-lalkozik nemzetközileg összehasonlítható adatokkal, a honvédelem, a határőrség és a rendőrség főbb adataival. Az egyes számok értelmezését módszertani leírás segíti. A kötet végén a Központi Statisztikai Hivatal kiadványainak jegyzéke segítséget nyújt az olvasónak egy-egy részterület mélyebb vizsgálatára.
A Magyar statisztikai zsebkönyv, 2002 című kiadvány tartalma alapján joggal állítható, hogy nem hiányozhat sem a társadalmi és a gazdasági élet iránt érdeklődők, sem a gyakorló üzletemberek és vállalkozók könyvespolcáról, de sokféle ismeretet nyújt a statisztika iránt érdeklődők számára is. A kiadvány angol nyelven is megjelenik.

 

Librotrade Kft.
1173 Budapest, Pesti út 237.
Tel.: 257-7777
Fax: 257-7472
www.librotrade.hu

Magyarország
Kulturális Értékeink, Természeti Kincseink

Ár: 4900 Ft

Hungary (Kulturális értékeink – angolul) – 5900 Ft
Ungarn (Kulturális értékeink – németül) – 5900 Ft

 

Lunarimpex Kiadó
2151 Fót, Kodály u. 16.
Tel.: (27) 362-240
Fax: (27) 362-240
www.lunarmipex.hu

Adámy István:
A nagy Kata könyv
Kyokushin Karate III.
Mesterek és harci művészetek

Ár: 2280 Ft
272 oldal
Méret: B/5
Kötés: fűzve

A Kyokushin Karate I. és II. kötete után megjelent a III. kötet, amely a formagyakorlatokat ismerteti. Shihan Adámy, a terület nemzetközi szaktekintélye, számos Európa-bajnok mestere, nem csak gyakorlóknak ajánlja részletesen illusztrált könyvét, hanem a Karate iránt érdeklődőknek is.


Christopher Markert:
Titkos erőközpontunk, a Tantien
Mesterek, életek, tanítások

Ár: 1785 Ft
160 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

Ősi kínai írások szerint a tantien a jó egészség, boldogság és siker titka. Az életerő és a boldogság forrása, belső iránytű, ami összhangban tart minket az univerzummal. Ha odafigyelünk rejtett jelzéseire, gazdag, eredményes, szeretetteli kapcsolatokban bővelkedő életet élhetünk.

 

Magyar Könyvklub
1548 Budapest
Tel.: 887-0510
Fax: 887-0520
www.mkk.hu

Marco Polo útikönyvek

Ár: 1990 Ft/kötet

• Gran Canaria • Egyiptom • Tenerife •
Biztos tippek, hogy a nyaralás jól sikerüljön.
- Igazi érdekességek
- Eldugott strandok
- Fantasztikus bárok
- Meghitt kisvendéglôk
- Gyönyörű szállodák
- A legjobb bevásárló helyek
- s természetesen minden, amit nyaraláskor, üdüléskor látni kell.


Hapák József:
Debrecen a cívisváros
Debrecen hét évszázada képekben

Ár: 8500 Ft
200 oldal
Méret: 240x330 mm
Kötés: kötve

A rendezett, nyugalmat sugárzó, ugyanakkor jellegzetesen egyedi arculatú, emberi léptékű város egyben kulturális értékteremtô központ is.


Michael Keene:
Világvallások

Ár: 2500 Ft
192 oldal
Méret: 125x180 mm
Kötés: kötve

Ki miben hisz? Hogyan alakultak ki a vallások? A könyv ismerteti a hat legelterjedtebb világvallás és néhány más vallás történetét és jellemzôit. A jól áttekinthetô fejezeteket színes fényképek teszik szemléletessé.

 

1  |  2  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Vásároljon jogosítványt, útlevelet, IELTS <TOEFL, személyi igazolványt

orvosi könyvek

Élni a természetben

Rostás Roland

Könyvet keresek

Keresem!

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2020 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu