buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2020. január 27, hétfo
Angelika napja

Évfordulók:
1832: Lewis Carroll (er. Charles Lutwidge Dodgson) születése
1919: Ady Endre halála (Budapest)
1945: Szerb Antal halála (Balf)
2009: John Updike halála

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2003 június

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  ]

Animus Kiadó
1021 Budapest, Szerb Antal u. 22/A.
Tel./fax: 200-8455, 200-8481
www.animus.hu

Jacqeline Wilson:
Lányok a pácban

Ár: 1690 Ft

A Szerelmes lányokból megismert Ellie, Nadine és Magda még mindig elválaszthatatlan barátnők, és most sem csupa tejszínhab az életük. Hát igen, tejszínhab... Ellie úgy érzi, most aztán igazán le kell fogynia, ezért korgó gyomorral és csurgó nyállal nézi a tiltott finomságok hosszú sorát. Ráadásul első hódolója, Dan is furcsa mostanában... Nadine modell-karrierjével is bajok vannak, és a változatosság kedvéért most Magda kerül össze egy fiúval, aki nem a tisztességes szándékairól híres.


Kristen Boie:
Szerepcsere
Mai koldus és királyfi

Ár: 1590 Ft

Ki ne vágyott volna már arra, hogy néhány napra valaki másnak a bőrébe bújjon? Kevin és Kálvin véletlenül botlanak egymásba, és nem hisznek a szemüknek: ugyanis úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Hamarosan megszületik a terv! Helyet cserélnek egy kis időre. Kevin beköltözik Kálvinék fényűző otthonába, a vadiúj számítógépek és luxusautók közé, Kálvin pedig belekóstol, milyen egy lerobbant bérházban élni, egy négy gyerekét egyedül nevelő takarítónő fiaként.


Paula Fox:
Majomsziget

Ár: 1490 Ft

A tizenegy éves Clay viszontagságos időket él át. Apja, miután munkanélküli lesz, elhagyja őket. Nem sokra rá anyja is elveszti állását, s a kiskamasz fiúval kénytelenek egy hajléktalanszállásra költözni. Egy napon a mama is eltűnik. Clay teljesen egyedül marad, s heteket tölt az utcán két őt gyámolító hajléktalannal. Hogyan fordul jobbra Clay sorsa? Hogy találnak újra egymásra édesanyjával? Megbocsáthat-e Clay a történtek miatt, s tudnak-e újra a régi szeretetben élni?


Uri Orlev:
Sziget a romok között

Ár: 1490 Ft

A tizenegy éves Alex szeretteit Varsó szigorúan őrzött zsidó negyedéből elhurcolják a német megszállók. A kisfiú az utolsó pillanatban bemenekül egy romos házba. Ide várja vissza apját, miközben minden bátorságára és leleményességére szüksége van, hogy túlélje a túlélhetetlent.

 

Bagolyvár Könyvkiadó és Könyvklub
1026 Budapest, Júlia u. 3.
Tel.: 214-5068
Fax: 214-5071
www.bagolyvar.hu

George S. Clason:
Babilon leggazdagabb embere

Ár: 1450 Ft
131 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

Az, hogy mennyire gazdag egy nemzet, lakóinak pénzügyi helyzetétől függ. Ez a könyv az egyén pénzügyi sikereiről szól. Sikeren az erőfeszítés és a tehetség révén elért teljesítményt értjük. A siker azonban nem jön könnyen, komoly erőfeszítést igényel attól, aki róla ábrándozik.


Marcus Buckingham – Curt Coffman:
Először is szegd meg az összes szabályt!
Mit csinálnak másképp a világ legkiválóbb menedzserei?

Ár: 3500 Ft
228 oldal
Méret: B/5
Kötés: kötve

A könyv alapját a Gallup-szervezet által több mint 400 vállalatnál, több mint 80.000 menedzserrel készített mélyinterjúk adják – ez volt eddig minden idok legnagyobb ilyen jellegu felmérése.

 

Bioenergetic Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 3.
Tel./fax: 394-2682
www.bioenergetic.hu

Hajo Banzhaf:
Tarot, a Hős útja

Ár: 2800 Ft
Kötés: kötött

Az utóbbi időben számos érdekes könyv jelent meg a tarot-ról, ezek többnyire az egyes kártyalapok értelmezését és a különböző kártyavetési technikákat helyezik előtérbe. Ez az igényes kiállítású, gazdagon illusztrált könyv más utat követ – Hajo Banzhaf a „Hős útját” a Nagy Arkánumból kiindulva mutatja be. Izgalmas összefüggéseket teremt a mitológia és a mesevilág, Egyiptom, Görögország, az Isteni színjáték, Parszifal és C.G. Jung között, rávilágítva a tarot-kártyák mélyebb jelentésszintjeire.


Henning Müller-Burzler:
Egészségesen és allergiamentesen
Új utakon egy egészségesebb jövő felé

Ár: 2300 Ft

Napjainkra ugrásszerűen nőtt azok száma, akiket allergia gyötör, egyre többen szenvednek krónikus betegségekben és gombás fertőzésekben. A környezetszennyeződés is nagymértékben károsítja egészségünket. A tüneti kezelések csak átmeneti megoldást jelentenek, a problémák eredeti okát azonban nem szüntetik meg. Henning Müller-Burzler könyve olyan táplálkozási módokat ismertet, amelyek képesek testünket a környezetünkből felvett méreganyagoktól és az anyagcsere-folyamatok salakanyagaitól megtisztítani, továbbá megmutatja a gyógyulás útját, amely az egészséges és allergiamentes élethez vezet.

 

Cartographia
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel.: 363-3639
Fax: 363-4639
www.cartographia.hu

Egyiptom

Ár: 1500 Ft
144 oldal

A könyv bemutatja a sivatagi ország óegyiptomi, keresztény és iszlám kultúrájának világra szóló csodáit, az ókori művészet és tudomány emlékeit: A számos fotóval, térképpel illusztrált kötetet azok is haszonnal forgatják, akik Vörös- tengernél kívánnak üdülni, vagy élményekben gazdag Nílusi hajóútra vágynak.


Svájc

Ár: 1500 Ft
170 oldal

Az útikönyv részletesen ismerteti a köztudatban földrajzi egységként élő Svájc, mint kantonokból álló államszövetség néprajzi, nyelvi és földrajzi tagoltságát. Ennek következtében az alig dunántúlnyi területű országban hihetetlen sokszínűségben tárul elénk nemcsak a táj rendkívüli szépsége és változatossága, hanem Európa kultúrája és történelme is.

 

Ciceró Könyvstúdió
1133 Budapest, Pozsonyi út 61.
Tel./fax: 239-0180
www.cicerokonyvstudio.hu

Nigel Hinton:
Buddy
Tök jó könyvek

Ár: 1590 Ft
200 oldal

A tizennégy éves Buddyt rock-and-roll rajongó apja kedvenc énekeséről, a huszonkét évesen elhalálozott Buddy Hollyról nevezte el. A fiúnak sok baja van a szüleivel, a világgal és főleg önmagával. Otthon zűrök, az iskolában cikizés, de legjobban a tulajdon kényszeres bolti lopkodása nyomasztja. És egy szörnyű reggelen meg is történik a baj, robban az időzített bomba. Hogyan tovább? Mihez kezdjen az ember, ha az anyja elhagyja, és kettesben marad az apjával, aki nem akar felnőni, és bűnös üzelmekbe keveredik? Hová legyen, ha ráadásul mindennek ellenére még szereti is a szüleit?

 

Dekameron Könyvkiadó
1158 Budapest, Szűcs István u. 65.
Tel./fax: 368-7803
www.dekameron.hu

Biga Cubensis:
A világvége-csapda

Ár: 2750 Ft
272 oldal
Méret: B/5
Kötés: fűzve

A Jelenések könyvének próféciái régóta izgatják az emberi fantáziát. A próféciák fő üzenetét akkor érthetjük meg ha az Ószövetség akopaliptikus képeit összehasonlítjuk a Jelenések könyve próféciáival. Megdöbbentő párhuzamok akadnak a bibliai világvége s az 1. század mellőzött történelme között is.

 

Duna Könyvkiadó
1106 Budapest, Keresztúri út 8/A
Tel.: 264-4555
Fax: 264-4551
www.hungalibri.hu

Ch. Calbom – M. Keane:
Lékönyv 2.
Komplementer medicina

Ár: 2998 Ft
400 oldal
Méret: B/5
Kötés: kötve

Könyvünk az egyes betegségek rövid leírása után több ivóléreceptet ajánl, az utolsó fejezetben pedig összeállítottunk néhány karcsúsító és méregtelenítő kúrát, így Ön is könnyedén megtalálja a fizikai állapotának és ízlésének legjobban megfelelő ivóleveket.


Veér András:
Nepál
A hallgatag hegyek között
Útleírások

Ár: 2498 Ft
250 + 40 oldal
Méret: B/5
Kötés: fűzött

„Miként a Kenyáról szóló könyvemben, úgy most is több, pontosabban két nepáli után élményeit kötöm össze, ezek látnivalóit sűrítem egyetlen útnak tűnő élménybeszámolóba. Sokan nem is tudják, hol van Nepál, őszintén bevallom, amíg meg nem érkeztem Kathmandu repülőterére, erről a fantasztikus világról magam sem tudtam sokat.”

 

Enciklopédia Kiadó
1114 Budapest, Fadrusz u. 12.
Tel.: 466-9553
Fax: 385-2120
www.enciklopediakiado.hu

Apicius:
Szakácskönyv a római korból

Ár: 1800 Ft
152 16 oldal
Méret: B/5
Kötés: kötve

A Római Birodalom állami tisztviselőjeként működő Marcus Gavius Apicius nevéhez fűződik a Kr. u. 1. században összeállított egyik legkorábbi szakácskönyv. A könyv a teljes receptgyűjteményt közli, külön fejezet foglalkozik a mű írójával, a történeti háttérrel.


Arthur C. Danto:
A közhely színeváltozása.
Művészetfilozófia
Művészeti világ

Ár: 1500 Ft
204 oldal
Méret: B/5
Kötés: kötve

A szerző 1981-ben megjelent művének (The Transfiguration of the Commonplace) magyar kiadása, a modern képzőművészet értelmezésének kulcsfontosságú esztétikai kategóriák - reprezentáció, műalkotás, művészeti világ, stílus, metafora, kifejezés - fogalmi elemzését nyújtja.


Földényi F. László:
Légy az árnyékom!
Sophie Calle
Láthatár

Ár: 2500 Ft
144 oldal
Méret: 210x202 mm
Kötés: kötött

A most induló Láthatár sorozat minden darabja egy-egy kortárs külföldi képzőművész portréja. A sorozatot indító művész Sophie Calle, francia alkotó, akinek lételeme a rejtőzködés, de az exhibicionizmus is. A Láthatár következő kötete A. C. Danto Robert Mapplethorpe című könyve lesz.

 

EPL Kiadó
1465 Budapest, Pf. 1714.
Tel./fax: 361-3921
www.serdian.hu

Határ Győző:
A fontos ember

318 oldal
Méret: A/5


Mészöly Dezső:
Örökbe fogadott versek

608 oldal
Méret: A/5
Kötés: kartonált

A mester válogatott műfordításai.

 

Háttér Kiadó
1134 Budapest, Váci út 19.
Tel./fax: 320-8230, 329-7293
www.hatterkiado.hu

Judith Viorst:
Szükséges veszteségeink
Lélek-kontroll

Ár: 2000 Ft
350 oldal
Méret: AK/40
Kötés: kartonált

Judith Viorst lélekbemarkolóan szép könyve nemcsak hasznos, nemcsak igaz, és nemcsak olvasmányos; jóval több annál. A saját létünk valósága pereg végig szemünk előtt, amikor a kezünkbe vesszük. A nagysikerű Lélek-kontroll sorozat újdonsága, először magyarul!

 

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Vásároljon jogosítványt, útlevelet, IELTS <TOEFL, személyi igazolványt

orvosi könyvek

Élni a természetben

Rostás Roland

Könyvet keresek

Keresem!

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2020 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu