buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2019. december 8, vasárnap
Mária napja

Évfordulók:
Kr.e. 65: Quintus Horatius Flaccus születése (Venusia, ma Venusa)
1832: Bjørnstjerne Bjørnson születése (Kvikne)
1842: Csiky Gergely születése (Pankota)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2003 március

1  |  2  |  3  |  4  ]

Accordia Kiadó
1062 Budapest, Lehel u. 3/B
Tel./fax: 239-2330
www.accordiakiado.hu

Császár Ottó:
Horoszkópok, parajelenségek, ufók és egyéb ámítások

Ár: 1200 Ft
160 oldal
Kötés: fűzve

A tudományos mű alapkérdése: vajon a horoszkópokba, parajelenségekbe való menekülés nem gátol-e döntéseinkben, önmegvalósításunkban, társkapcsolatainkban? Nem ültet-e el alaptalan félelmeket bennünk az ún. előre megírt sorsban való hit? Nem igazítjuk-e életünket egy sémához, ami így is, amúgy is értelmezhető?

 

Animus Kiadó
1021 Budapest, Szerb Antal u. 22/A.
Tel./fax: 200-8455, 200-8481
www.animus.hu

Anne Fine:
A kilencedik felhőn

Ár: 1590 Ft

Ann Fine-nak különös képessége van a családon belüli kapcsolatok és konfliktusok ábrázolására. Nagyhatású és igen olvasmányos regénye méltán számíthat nagy sikerre.


Anthony Horowitz:
Kettes számú közellenség
Tini Krimik

Ár: 1590 Ft

A Tini Krimik sorozat második kötetében a Diamond-fivérek újabb hajmeresztő és kacagtató kalandjainak lehetűnk tanúi.


Jacqueline Wilson:
Szerelmes lányok

Ár: 1490 Ft

Az angol írónő Magyarországon most megjelenő hetedik kötetében a kamasz szerelem örömeiről és viszontagságairól mond el egy ízig-vérig mai történetet.


Madeleine L’Engle:
Szélvarázs

Ár: 1590 Ft

A kalandos történetben a sci-fi keveredik a mítoszok világával. Ez a könyv biztosan megigézi azokat, akik már olvasták az Időcsavart és azokat is, akik még nem.

 

Astraker Bt.
2000 Szentendre, Kossuth L. u. 17-19.
Tel./fax: 383-7823
www.tantra-kriya.hu

Sunyata Saraswati – Bodhi Avinasha:
A Lótusz ékköve
A magasabb tudatállapot tantrikus útja

Ár: 2480 Ft
248 oldal
Kötés: fűzve

Megtanulhatod, hogyan irányítsd a testedben lévő életerőt, a teremtő szexuális energiát, elsajátíthatod, hogyan gyógyítsd és fiatalítsd meg magad. Segítséget kaphatsz ahhoz, hogyan mélyítheted el párkapcsolatodat, hogyan szíthatod ismét fel a szerelem lángját, szerelmedet pedig még tökéletesebben tudod majd kielégíteni.

 

Aula Kiadó
1139 Budapest, Hajdú u. 42-44.
Tel./fax: 217-2714
www.aula.hu

Németh Erzsébet:
Test auditivi

Ár: 4500 Ft
136 oldal
Kötés: kartonált

Gyűjteményünk elsődleges célja az, hogy segítséget nyújtson az olasz gazdasági szaknyelvi vizsgák letételéhez a BKÁE Közgazdasági Szaknyelvi Vizsgaközpontjában. Emellett ajánljuk mindazok számára, akik szinten tartani, vagy fejleszteni szeretnék olasz szaknyelvi megértési készségeiket és képességeiket. A kötet hallás utáni megértési tesztjei aktuális, elsősorban az olasz gazdasággal foglalkozó cikkeken alapulnak.


Puczkó László – Rátz Tamara:
A turizmus hatásai

Ár: 3980 Ft
492 oldal
Kötés: kartonált

A könyv szól mindazoknak, akik a turizmusban dolgoznak vagy turizmust tanulnak vagy egyszerűen csak érdeklődnek iránta. Szól a turizmus szakma képviselőinek, akik azt szeretnék, hogy a turizmus valóban hosszú távon sikeres gazdasági tevékenység maradjon. Szól a turisztikai fogadó területek lakosságának, akik úgy akarnak részesülni a turizmus előnyeiből, hogy ne kelljen együtt élniük a hátrányaival. Szól azoknak a döntéshozóknak, akik hozzájárulnak a turizmus fejlődéséhez, és mindenkinek, aki szeret utazni és akinek fontos, hogy utazása közben lehetőleg minél kisebb negatív hatással legyen a fogadó területekre.


Vecsenyi János:
Vállalkozás

Ár: 5900 Ft
490 oldal
Kötés: kartonált

Vecsenyi János új könyve majdani és gyakorló vállalkozóknak, egyetemi és főiskolai hallgatóknak szól. Olyan kérdésekre ad választ, hogy kik, miért, hogyan indítsanak és működtessenek vállalkozást, honnan, hogyan szerezzenek pénzt, amikor szükségük van rá, kikkel érhetnek el sikert, és milyen szervezetben, mikor érdemes a vállalkozást bővíteni, és mikor megszüntetni, mit tegyen a vállalkozó, hogy úrrá legyen a kríziseken, és elkerülje a csődöt, a felszámolást.

 

Bagolyvár Könyvkiadó és Könyvklub
1026 Budapest, Júlia u. 3.
Tel.: 214-5068
Fax: 214-5071
www.bagolyvar.hu

Robert G. Allen:
Információs vállalkozás
A tudás vagyont teremt
Gazdag Papa Könyvklub

Ár: 980 Ft
74 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

A gazdagság 5 gyűrűje: hatalmas lehetőségek várnak az információval kereskedő vállalkozókra. Engedélyezés: passzív jövedelem az ötödik sebességen. Sok-sok gyakorlati tanács a Gazdag Papa könyvek kedvelőinek, a sorozat könyvesbolti forgalomba nem kerül.


Robert G. Allen:
Network marketing
A pénzcsináló gépezet
Gazdag Papa Könyvklub

Ár: 980 Ft
74 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

„Rendkívül nagyra becsülöm Robert Allen azon képességét, hogy másokat is gazdaggá és sikeressé tegyen. Legutóbbi könyve, a Passzív jövedelem-források vagyon érő információkat tartalmaz.” Robert T. Kiyosaki A sorozat könyvesbolti forgalomba nem kerül.

 

Bioenergetic Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 3.
Tel./fax: 394-2682
www.bioenergetic.hu

Heidemarie Pielmeier – Markus Schirner:
A tarot világa

Ár: 1600 Ft

Feltételezve, hogy az olvasó tisztában van a kártyák mélyebb értelmével, ez a kötet csak a legszükségesebb ismereteket közli az egyes lapok szimbolikus jelentéséről. A szerzőpáros játékos és szórakoztató keretek között önismereti lehetőséget kínál, ugyanakkor azonban komolyságot is igényel a felelősségteljes cselekedetekhez, megfontolandó tanácsokat adva életünk tartalmasabbá tételéhez.


Ohashi:
Shiatsu
Gyakorlati kézikönyv

Ár: 1800 Ft

Ohashi jó ismerője és oktatója is a shiatsu-technikának. Ezt a könyvét kifejezetten a nyugati kultúrákban élők számára írta. Tanító és segítő szándékkal, egyben figyelemmel a nyugati ember elvárásaira és szokásaira, szemléltető képek egész sorával könnyíti meg a különböző shiatsu-fogások otthoni elsajátítását.

 

BME OMIKK
1011 Budapest, Gyorskocsi u. 5-7.
Tel./fax: 457-5356
omikk.bme.hu

Csonka János (1852–1939) CD-ROM
(Árkos Iván szerkesztésében)
A magyar tudomány és technika nagyjai

Ár: 2912 Ft

(kb. 100 szócikkel, kb. 500 képpel, 4 filmbejátszással, 1 rádióriporttal)
A kiadvány Csonka János feltalálónak állít emléket. Tanulmányokat közöl az ipartörténeti korszakváltásokról, a magyar motoripar hőskoráról, a magyar városi autóközlekedés kezdeteiről. Gazdag tartalma hasznos az oktatás valamennyi területe, a közművelődés és a szakmai tájékoztatás intézményei számára.

 

Corbis Könyvkiadó
1015 Budapest, Csalogány u. 22-24.
Tel./fax: 201-5015
www.corbis.hu

Reinhold Messner:
A Kristályhorizont
Egyedül az Everesten

Ár: 2980 Ft
222 + 32 színes oldal
Kötés: kötött

1980-ban Reinhold Messner, a híres dél-tiroli hegymászó, heteken keresztül utazott dzsippel és gyalogszerrel Tibet 4000 méter fölötti zord fennsíkján át a Mount Everesthez, hogy a Nanga Parbat után ezen a hegyen is egyedül kísérelje meg a feljutást. Elôtte már hárman megpróbálták, sikertelenül...


Thomas F. Hornbein:
Everest: A Nyugati-gerinc
Átkelés a Mount Everest csúcsán

Ár: 2688 Ft
222 + 24 színes oldal
Kötés: kötött

1963-ban két amerikai hegymászó elôször jutott fel az Everest csúcsára a Nyugati-gerincen keresztül, majd, a mai napig egyedülálló módon, egy másik útvonalon próbáltak leereszkedni. 8500 méteren azonban kénytelenek voltak a szabadban tölteni az éjszakát, ami legtöbbször egyenlô a biztos halállal...

 

Európa Könyvkiadó
1055 Budapest, Kossuth tér 13.
Tel.: 331-2700
Fax: 331-4162
www.europakiado.hu

Andrzej Stasiuk:
Fehér holló

Ár: 2000 Ft
392 oldal

Andrzej Stasiuk (1960) az egyik legjelentősebb és legolvasottabb rendszerváltás utáni lengyel író. Legismertebb regénye egy tragikusan végződő téli kirándulás története. Öt férfi valahol a lengyel–ukrán határ közelében, a világtól elvonulva sajátos kirándulásra indul a hegyekbe. Egy határőr váratlan meggyilkolása miatt kénytelenek a hétköznapok valóságától egyre eltávolodva menekülni… Az író érzékenyen ábrázolja a barátok közötti kapcsolatok finom rendszerét és azt az ellenállhatatlan erőt, ami a fiúkat az unalmas hétköznapokból az „időn kívüliség” szakadékába csábítja.


Joseph O' Connor:
Az ügynök

Ár: 2500 Ft
468 oldal

Joseph O'Connor John Banville és Roddy Doyle mellett a legnépszerűbb és legtöbbet fordított ír regényíró. Könyvében egy kómában fekvő lány apja fiatalkorának, házasságának, alkoholizmusának, kisiklott életének történetét írja le, s azt, hogy miként próbál bosszút állni a bűnözőn, aki miatt gyermeke a halál közelébe került.
Izgalmas, sodró cselekményű, kemény, már-már szadista művészi thriller, másrészt erkölcsi-lélektani kérdéseket feszegető nagyregény - tele meghatóan szép és borzongatóan kemény jelenetekkel, finom jellemábrázolással, az olvasót állandó bizonytalanságban tartó meglepő fordulatokkal…


Joyce Maynard:
Otthon a világban

Ár: 2200 Ft
536 oldal

Joyce Maynard ismert és sikeres amerikai regényírónő és publicista. Egyik legnépszerűbb regénye, a Baby Love Magyarországon is megjelent, egy másik művéből (Majd’ megdöglik érte) Nicole Kidman főszereplésével film készült. Maynard tizennyolc éves korában ismerkedett meg az akkor már rejtőzködő, ötvennyolc éves írófejedelemmel, Salingerrel. E kötetében a két ember szerelmi kapcsolatáról, együttéléséről olvashatunk. Külföldi kritikusai szerint az írónő könyvével „indiszkrét” módon „kiszolgáltatta” Salingert, ugyanakkor lenyűgöző őszinteségű, igazi amerikai memoárt írt.

 

Fekete Sas Kiadó
1067 Budapest, Csengery u. 51.
Tel./fax: 332-8931
www.feketesas.hu

Ki is írta…?
Elfelejetett versek könyve
Öregbetűs Könyvek

Ár: 1700 Ft
208 oldal
Méret: A/ 5
Kötés: kötött

Az ÖB sorozat eddigi legnagyobb könyvsikere a Havas Katalin szerkesztésében megjelent ún. elfelejtett versek könyve, mely sok klasszikus elfeledett versét és sok elfeledett költő „klasszikussá” vált
költeményét válogatta össze a szerkesztő - az olvasók, emlékezők segítségével.

 

1  |  2  |  3  |  4  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Élni a természetben

Rostás Roland

Könyvet keresek

Keresem!

Orvosi könyvek eladók

orvosi könyvek

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2019 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu