buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2020. május 26, kedd
Fülöp és Evelin napja

Évfordulók:
1966: Tamási Áron halála (Budapest)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

A hónap új könyvei - 2003 február

1  |  2  |  3  |  4  ]

Accordia Kiadó
1062 Budapest, Lehel u. 3/B
Tel./fax: 239-2330
www.accordiakiado.hu

Szakács Tibor:
Dittrich és Beatrix

Ár: 790 Ft
64 oldal

A lelencgyermek, a gnóm Dittrich az alkímia, a (varázs)könyvek, a Tudás birtokosává válik – és az örök hiányérzeté: a reménytelen vágyakozásé. Beatrix, a hercegnô maga a megtestesült Szépség, aki késôn döbben rá arra a belsô szépségre, ami a tudós sajátja. Hogy mennyire késôn és miként? A veretes szépségű, archaikus nyelvezetű és kompozíciójú versdráma felel erre a régi-új kérdésre.

 

Ambrózia Kiadó
RO-4050 Kézdivásárhely, Csernátoni u. 6.
Tel.: (+40 67)362-597

Bakk Miklós:
Lassú valóság
Cikkek és tanulmányok egy le nem zárult évtizedrôl

208 oldal
Kötés: fűzve

A kötet Bakk Miklós 1996 és 2002 között született írásait tartalmazza, melyek kisebbségpolitika- és kortörténeti dokumentum-értékükön túl a romániai magyarság tájékozódását és elméleti önreflexióját elôsegíteni hivatott szellemi eszköztár létrehozásának a krónikájaként is olvashatók.

 

Aula Kiadó
1139 Budapest, Hajdú u. 42-44.
Tel./fax: 217-2714
www.aula.hu

Gary J. Miller:
Menedzserdilemmák

Ár: 3380 Ft
392 oldal
Kötés: kartonált

A könyv sikeresen ötvözi a pszichológia, a szociológia és a politikatudomány modern vállalatirányítással kapcsolatos megállapításait és a szervezeti gazdaságtan legújabb eredményeit. A világban számos helyen felsőoktatási tananyagként is használt könyv a munkáját tudatosan végezni kívánó menedzser, az új elméleti eredmények iránt érdeklődő közgazdász, a társadalomtudós és a vállalatelmélettel ismerkedő diák figyelmére egyaránt számot tarthat.


Kocsis Éva–Szabó Katalin:
Digitális paradicsom vagy falanszter?

Ár: 2600 Ft
248 oldal
Kötés: kötve

A fejlett országokban egyetlen hajszálunk alapján személyre szabott multivitamint vásárolhatunk, a cipőnket és a farmerünket - akár itt Bécsben is - okos gépek igazítják a testünkhöz. Az eladók törekvéseinek célpontja épp ezért ma egyre kevésbé a tömeg, az átlag, s egyre inkább az egyes ember. Digitális paradicsom vagy számítógépek által benépesített falanszter felé haladunk?


Marosi Miklós:
Japán, koreai és kínai menedzsment

Ár: 2900 Ft
160 oldal
Kötés: kartonált

A Távol-Kelet gyors fejlődése széles körben felkeltette az érdeklődést, s a különféle menedzsment módszereket a nyugati világban utánozni kezdték. A Távol-Kelet gazdasági sikereit nem lehet néhány ügyes gazdaságszervezési, menedzseri "fogásra", eljárásra leegyszerűsítve magyarázni. A siker mögött - mint azt a szerző bemutatja -, öszszetett társadalmi tényezők vannak: a Távol-Keleten más a nemzeti és szervezeti kultúra, más a gondolkodásmód, és a konfuciánus értékvilág vezérli az emberek magatartását, cselekvését. A nyugatitól eltérő módon készíti elő a döntést, és más módon dönt a japán, a koreai és a tengerentúli multinacionális kínai cég vezetője.

 

Bioenergetic Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 3.
Tel./fax: 394-2682
www.bioenergetic.hu

Eric Steven Yudelove:
100 nap a jobb egészségért, a jó szexért és a hosszú életért
A taoista jóga útmutatója és a Chi Kung

Ár: 2300 Ft

A könyvben foglalt 14 hetes kurzus során a 100 nap a jobb egészségért, jó szexért és a hosszú életért bemutatja a Chi Kung erejét, a hat gyógyító hangot, a Baduanjint, az önmasszázst, a szexuális Kung Fut, a belsô mosolyt, az aranyvirág megnyitását és még sok mást is. Már az elsô héten autentikus taoista gyakorlatokat végezhet az olvasó!


Godfrey Devereux:
A jóga alapjai

Ár: 1700 Ft

A jógamester Godfrey Devereux, a Dinamikus jóga, a 15 perc jóga és a Hatha jóga sikerkönyvek szerzôje megismerteti a kezdôket a jóga elméletével, testhelyzeteivel és gyakorlataival.
A rugalmasság, az erô és az állóképesség azonban csak a jóga felszíni hatásának számít, igazi célja az emberi szív belsô természetének: a határtalan és a feltétel nélküli szeretetnek a feltárása. A jóga eszközt ad és vágyat ébreszt arra, hogy teljes életet éljünk.

 

Ciceró Könyvstúdió
1133 Budapest, Pozsonyi út 61.
Tel./fax: 239-0180
www.cicerokonyvstudio.hu

Anne Fine:
Apa csak egy van!
Tök jó könyvek

Ár: 1590 Ft
184 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

A nagy sikerű és számtalan irodalmi díjjal kitüntetett regény filmváltozata (fôszereplô: Robin Williams) hazánkban is igen népszerű. A kényszerűen nôi szerepet felvállaló Daniel és három gyerekének mulatságos története olykor nem csak nevettetô, hanem el is gondolkoztatja olvasóit.


Jenny Carroll (Meg Cabot):
Hívószám: 1-800
Tudom, hol vagy! Ketten a Harleyn
Tök jó könyvek

Ár: 1590 Ft
208 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

Jessicát villámcsapás éri, s ennek kapcsán kiderül fantasztikus képessége: képes az elveszett, elrabolt, elkódorgott gyerekeket megtalálni (s ez az FBI-nak is tudomására jut). Most komoly problémákat kell megoldania! Ismeretlen, új képessége ugyanis éppúgy felhasználható jóra, mint rosszra.


Meg Cabot:
Egy igazi amerikai lány
Tök jó könyvek

Ár: 1890 Ft
308 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

A neveletlen hercegnô naplója (1. és 2.) nagy sikerű szerzôjének új könyve. Fôszereplôje, Samantha, aki a jelen világ külsôségei ellen lázad, és álmodozik a szerelemrôl. Egy véletlen folytán a közérdeklôdés középpontjába kerül: megmenti az amerikai elnök életét. Köznapi élete ennek kapcsán új dimenziókba kerül. Az érzelmes, de kedves humorral átitatott mű hosszú idôkön át a New York Times sikerlistáján szerepelt.

 

Dimap Bt.
1196 Budapest, Báthory u. 104.
Tel: 377-7908
www.dimap.hu

Erdély térképe

Ár: 9800 Ft
Méret: 120x86 cm
Kötés: laminált, lécezett

Erdély legújabb, 2003-as megjelenésű, 1:400 000 méretarányú térképe, magyar településnevekkel, várostérképekkel.

 

Európa Könyvkiadó
1055 Budapest, Kossuth tér 13.
Tel.: 331-2700
Fax: 331-4162
www.europakiado.hu

Anna Maria Sigmund:
A nácik asszonyai II.

Ár: 2200 Ft
340 oldal

Az osztrák történésznek a nácik asszonyairól – Eva Braunról, Magda Goebbelsről, Emmy Göringről és másokról – írt első tanulmánykötete 2001-ben jelent meg kiadónknál.
A szerző – érdekes dokumentumfelvételekkel illusztrált – újabb könyvében további izgalmas női sorsokról olvashatunk: Winifred Wagner és Hitler kapcsolatáról; Hanna Reitschről, az első pilótanőről, aki berepült a körülzárt Berlinbe, hogy kimentse Hitlert, valamint egy hírhedt KZ-orvos feleségéről, aki árja csecsemőket lopkodott magának, hogy elnyerje Himmler jóindulatát...


Carlo Ginzburg:
Éjszakai történet
A boszorkányszombat megfejtése

Ár: 2900 Ft
452 oldal

Az elmúlt évtizedek olasz történetírásának egyik meghatározó alakja munkájában új történelmi magyarázatot keres arra, hogy miként került a késő középkorban a boszorkány figurája mindenféle balszerencse-
magyarázat középpontjába, továbbá a termékenység-varázslással foglalkozó antik női istenalakokból kiindulva az európai néphitben felbukkanó varázslófigurákat és hiedelmeket tekinti át a középkortól napjainkig. Befejezésül a halottak világába tett utazás történetéről, a sántaság mitológiai jelenté-
seiről és a Hamupipőke-történet sok száz változatáról olvashatunk lenyűgöző elemzéseket.


Fehér Béla:
Fültől fülig

Ár: 1700 Ft
160 oldal

Fehér Béla sajátos, sziporkázóan eleven prózastílusban megírt új regényében ízesen, óriási nyelvi leleménnyel, varázslatos, vagy ha úgy tetszik, mágikus realizmussal meséli el Skrabek, a rettegett bérgyilkos történetét – bravúrosan elevenítve meg a XX. század első éveinek hangulatát.


Szergej Dovlatov:
Kompromisszum – Külföldi nő

Ár: 220 Ft
384 oldal

Az 1990-ben elhunyt szerző korábban megjelent Puskinland
és Ezek vagyunk mi című írásokat tartalmazó kötete után most e látszólag egyszerű prózastílusáról és utánozhatatlan humoráról híres, népszerű orosz író újabb két kisregényét adjuk közre.


Tony Parsons:
Férj és feleség

Ár: 1700 Ft
364 oldal

Parsons az Apa és fia című híres könyvéből megismert szereplők sorsát követi nyomon
a regény folytatásában, a tőle megszokott humorral, őszinte, megértő bölcsességgel ábrázolva a főszereplő, Harry Silver
botladozásait szaporodó számú „családjai” zűrzavaros hétköznapjaiban.
Sodró lendületű, magával ragadó, érzelmes regény – egy éles szemű író tollából.

 

Forever Kiadó
A kiadó megszűnt.

Catherine Lanigan:
Napjaink csodái

Ár: 2480 Ft
336 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

A nagy sikerű A smaragd románca és A Nilus gyöngye című filmek könyvváltozatának írónôjétôl jelent meg Napjaink csodái című könyv. mely részben önéletrajzi részekben is gazdag. Fontos megemlíteni, hogy az angyali jelenések, figyelmeztetések rejtelmeiben is részesedünk a könyv elolvasása során.


Laura Day:
A tudatos megérzés

Ár: 2480 Ft
96 oldal
Méret: A/5
Kötés: fűzve

(Demi Moore Bevezetôjével)
„A tudatos megérzés tömör és közérthetô leírás arról, hogy hogyan nyithatunk meg egy bennünk rejlô természetes képességet.” – Deepak Chopra
Hogyan sarkallhatjuk munkára ösztöneink erejét, és hogyan érhetjük el, hogy nekünk dolgozzon?

 

Hajja & Fiai Könyvkiadó
4031 Debrecen, Zelemér u. 33.
Tel.: (52)419-303
Fax: (52)419-304
www.hajja.hu

Christ Chant:
A világ híres bombázói
1914-tôl napjainkig
20. századi hadtörténet

Ár: 3500 Ft
176 oldal
Méret: 210x290 mm
Kötés: kötve

A több mint száz fotót és illusztrációt tartalmazó kötet négy fejezetben – az I. világháború, a két világháború között, a II. világháború és a II. világháború után – mutatja be a fegyver létrejöttét és fejlôdését a legnevesebb típusokon keresztül.


Robert M. Bowen:
Vijjogó sasok között
A 101. légideszant-hadosztállyal Normandiától Bastogne-ig
20. századi hadtörténet

Ár: 2499 Ft
240 + 32 oldal
Méret: 146x210 mm
Kötés: kötve

Elsô kézbôl származó beszámolók a 101. légideszant-hadosztály katonájától. A légideszant-hadműveletek és a gyalogság harcainak élethű bemutatása. A normandiai, hollandiai és ardenneki hadjáratok eseményei.

 

1  |  2  |  3  |  4  ]

 

KÖNYV-TÁRLegfrissebb témák:

Fazekas István hőskölteményének hatásai

Guaranteed Payday Loans No Brokers @ http://www.neopayday.co.uk/

Orvosi könyvek eladók

Payday Loans no Debit Card | https://www.loansprofit.co.uk/ | No Debit Card Payday Loans

Vásároljon jogosítványt, útlevelet, IELTS <TOEFL, személyi igazolványt

orvosi könyvek

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2020 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu