buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2020. szeptember 30, szerda
Jeromos napja

Évfordulók:
1452: Megjelent az első nyomtatott könyv: Johann Gutenberg Bibliája
1859: Benedek Elek születése (Kisbacon)
1928: Elie Wiesel születése (Máramarossziget)
1990: Patrick Victor Martindale White halála
2005: A Népmese Napja
2006: Sütő András halála (Budapest)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

Fórum: Könyvszakmai hozzászólások: Írók alkossatok remekmüveket! A teljes téma nyomtatása...Küldje el e-mailen...


[ Listázás időrendben, legelsővel kezdve ]
 119-95 | 94-70 | 69-45 | 44-20 | 19-1 

voogergo

#119

2011.01.12  15:30

Üdv!

Új formában, új történetekkel várok minden kedves olvasót!
http://voogergo.wordpress.com/
Aki még nem ismerne: Fő témaköröm az emberi természet és a társadalom. Kizárólag epikát írok, s előszeretettel alkalmazok szürrealista, bizarr és meghökkentő elemeket a történeteimben.

Vöő Gergely
[VÁLASZ]
zobar

#118

2011.01.04  15:01

Párhuzam

Kicsit hasonlít az írás egy majdnem üres fridzsiderre.

Pár szál fonnyadt zöldség az alsó rekeszben, a tudat miatt, hogy van, olyan vésztartalék-féle. Biztosra veszed, mire megtisztítanád semmi nem maradna belőle. De hagyod tovább fonnyadni. Van még itt pár kétes frissességű tojás, inkább csak a látszat kedvéért, meg azért mégse járassuk üresen a berendezést. Kihúzni nem mered, mert akkor leenged. Már többször újra feltekert ételízesítős tubusok, üresség fülsértő zajával szörcsögő, lejárt szavatosságú majonézes doboz.
Ennyi.
Persze, mikor megvetted a frigót, új is volt, szép is volt, lelkesen pakoltad tele , belátásodnak, feltételezett későbbi igényeidnek, terveidnek megfelelő, hosszan, és kevésbé eltartható cuccok sorakoztak zsír új polcain, szisztematikusan elrendezve. Külsejét (szerinted) ízléses kis hűtőmágnesekkel pakoltad tele, hogy az ne csak EGY hűtőnek tűnjön, bár ez a funkcionalitáson és a beltartalmon mit sem változtatott. Nem baj, gondoltad, design.
Következő napjaid azzal teltek, hogy amikor csak tehetted, nyitogattad, zárogattad, élvezted a karodra gyakorolt némi kis ellenállást, amit a vakuum gerjesztett. Elégedetten vigyorogtál bele, majd csuktad be.
Közben napjaid teltek, a hűtő üzemelt nélküled is, teszi a dolgát, gondolhattad jogosan.
Hiszen azért vetted.
Tette is, lassan beleolvadt mindennapi környezetedbe, a kisebb eltarthatóságú cuccok fogyatkoztak, mint ahogyan ez várható is volt, a hosszabb szavatosságú dolgokat még tartogattad valamire, konkrét terveid nem voltak, csak ilyen "talánháthamégisegyszer" szintű valószínűtlen körvonalazódások.
Az idő továbbra sem állt meg. A gép működött, bár fogyasztott némi energiát, de úgy adták el neked, hogy "A"-kategóriás, tehát elhessegetted a gondolatot, hogy: talán nem volt-e mégis fölösleges beruházás..??
Hm..
Időközben az egykor tartósnak vélt dolgaid is átértékelődtek, kapkodva készítettél belőle valami könnyen emészthetőt, ami ugye a minőség rovására is ment, és nagy részét másnap lehúztad a vécén.
Ha szerencséd van, még ripsz-ropsz talán össze is tudnál ütni valamit, de ha tartalmasabb "ételt" kellene készítened, igencsak vakarózni kellene.

Mi ebből a tanulság?

Néha menj el bevásárolni. Gyakrabban engedd le a hűtőt, ne zabálja fölöslegesen az energiádat, te fizetsz érte.
Végső esetben pedig húzd ki.
[VÁLASZ]
bajnocziancsa

#117

2011.01.02  08:44

Köszi
[VÁLASZ]
Rian válasza #115-re

#116

2011.01.01  20:12

Kedves Ancsa!

Hogy egy klasszikussal kezdjek: Tanulj Tinó! És ajánlom figyelmedbe a Word helyesírásellenőrzőjét (ugyan nem tökéletes, de a szarvashibáknál általában használható).
[VÁLASZ]
bajnocziancsa

#115

2011.01.01  19:59

Szia.
Az a helyzet hogy én nem tudok helyesen írni
[VÁLASZ]
Tenner Anna válasza #113-ra

#114

2011.01.01  19:09

Drága Anna, kérlek szépen tanulj meg helyesen írni...
És mielőtt útjára bocsátod írásodat, olvasd el. Hátha nem akadnak benne ilyen mondatok:
"Amióta híres volt szeretem, volna randizni vele"
Szeretett (két t-vel) volna randizni vele avagy szerette és szeretett volna randizni vele?
"A krimikben hasonló helyzetekre emlékeztetett ez."
A krimikben olvasható? Krimibe illő helyzet?
"Nem volt olyan nap hogy olvastam volna Miss Marple vagy Sherlock Holmes"
Tárgyeset. Központozás. Ha pedig nem olyan nap, hogy olvasott volna Marple-t vagy Holmes-t, akkor nem olvasott...
Nem volt olyan nap, hogy NE olvastam volna...
Az ültetet két t, a halottam (mint hallani) két l.

[VÁLASZ]
bajnocziancsa

#113

2011.01.01  15:28

Sziasztok.
Író szeretnék lenni ezért nyitottam egy weboldalt. Ahova várok minden egyes olvasni vágyó embert.
http://bajnoczianna.freewb.hu/
[VÁLASZ]
Berenion

#112

2010.12.29  22:19

Sziasztok!
Szeretnék meginvitálni minden kedves ide látogatót és fórumozót az oldalamra, ahol a regényeim szemelvényeiből olvashatnak. http://berenion.freewb.hu/

Kíváncsi lennék a véleményetekre! Legyetek oly kedvesek, írjátok meg észrevételeiteket a vendégkönyvbe, valamint értékeljétek az olvasottakat a bal oldalon található szavazótáblán.
Előre is köszönöm fáradozásaitokat!
Berenion

http://berenion.freewb.hu/
[VÁLASZ]
szbh válasza #102-re

#111

2010.12.10  13:02

mit tehetnél?: add ki! :)

Ajánlom a figyelmetekbe az http://www.undergroundkiado.hu oldalt. Már 3-4 példányban is lehet könyvet kiadni, nem válogatunk, hogy tetszik-e nekünk, vagy sem. Nem kell milliókat fizetni érte (4-6000 Ft-ért kézbe foghatod a saját könyved), és még hasznod is lehet rajta. Célunk, hogy azok is tudjanak könyvet kiadni, akik nem híresek, akik kezdő írók, vagy akik csak egy kisebb réteg igényeit szolgálják ki, de ezzel semmivel sem kevesebbek azoknál, akiknek a nagy kiadók kiadják a könyveiket. írjatok bátran. :)
[VÁLASZ]
voogergo

#110

2010.10.27  17:14

Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét egy most alakuló összművészeti csoportra. A kezdeményezés még friss és egyelőre csak hárman dolgozunk rajta (egy képzőművész, egy zenész és jómagam), de szépen alakulgat minden.

Bővebb információ itt:
http://www.gregoire.eoldal.hu/oldal/muhely
http://fru
schkart.wordpress.com/2010/10/26/a-muhelyrol
/

A Fórum moderátorait arra kérem, hogy amennyiben támogatják a kortárs művészetet, ne töröljék a hozzászólásomat ide nem illősége miatt.
[VÁLASZ]
Írásművek

#109

2010.10.20  11:34

Ha pályakezdő szerző vagy, és szeretnéd könyvedet egy igényes online-könyváruházban viszontlátni, akkor látogass el a www.irasmuvekkiado.hu oldalra.
A kapcsolat pont alatti e-mail címen, vagy telefonszámon garantáltan választ kapsz kérdéseidre.
[VÁLASZ]
voogergo

#108

2010.10.11  00:47

Ha valakinek esetleg van egy kis ideje és olvasgatna, akkor szeretném a figyelemébe ajánlani az oldalamat. Bizarr, szürreális és néhol megbotránkoztató történeteket írok, melyek reményeim szerint az igényes kategóriába sorolhatóak.

www.gregoire.eoldal.hu
[VÁLASZ]
loggol

#107

2009.10.10  19:42

thomas!

Ebbe a topikba sem való.
[VÁLASZ]
thomaskerekes

#106

2009.10.10  02:37

E. Gaskell: Vétkek és vezeklések
Lazi Kiadó
Ruth Hilton egyszerű gazdálkodók szépséges leányaként cseperedik a család vidéki farmján. Ábrándos gyermekkora azonban egy csapásra lesz semmivé, amikor előbb édesanyját, majd édesapját is elveszíti. Gyámja varróleánynak adja egy kisvárosi ruhaszalonba. A magányos hölgy ifjúsága virágos vidékére vágyik vissza az úri szabóság rideg falai közül. Kisvártatva elragadja a szerelem, de tapasztalatlan lelke nem talál jó gazdára Mr. Bellingham, a vagyonos kalandor személyében: románca a jellemtelen férfival megpecsételi a sorsát. Az eldobott szerető élete kis híján tragédiába torkollik, ám kétségbeesett helyzetében fölkarolja egy lelkész, s magához veszi ecclestoni otthonukba. Ettől a naptól kezdve csak azon buzgólkodik, hogy jóvátegye leánykori botlását és szeretetben nevelje föl kisfiát. Tehetsége, szorgalma és állhatatossága révén idővel elismert és csodált nevelőnővé küzdi föl magát. Ám múltja kísértetei előbukkannak, s nehezen megszerzett becsületétől és nevelőnői tisztségétől is megfosztják. Kevés megmaradt barátja támogatásával azonban életét mások szolgálatába állítja, s vezeklése révén elnyeri az igaz életet és Eccleston elismerését - ha nem is a leghagyományosabb módon és a legnagyobb boldogság közepette. Ruth története az emberi botlás, az újrakezdés és a megbocsátás romantikus históriája a 18-19. századi Anglia kisvárosi díszletei között, a humanista Elizabeth Gaskell kiváló tollából, megannyi izgalmas fordulattal és megrendítő tanulsággal.”
Gaskell a viktoriánus Anglia egyik különösen szeretni való írónője volt.
Előzmények Stevensonnak anyakönyvezték és Chealse-ben született, 1810-ben a mi már London. Caryle is felkarolta. Lelkész az apja és lelkészhez is megy feleségül, Dickens ad helyt írásainak Houseworld Words c. lapjában. Már első regényéről (Mary Barton, 1848) így nyilatkozott egy korabeli recenzió: „Ha a perzsaszőnyegek tulajdonosai, akik naponta háromszor jóllaknak, csodálkoznak, hogy a munkások chartisták és kommunisták lesznek, olvassák el a Mary Barton-t!
Vélhetően Jane Austen örökébe akart lépni; gondos környezettanulmányai ugyanis erre utalnak. A Statisztikai Hivatalban egy később közismert szociológus, bizonyos Friedrich Engels munkatársa. Életművére rányomta a bélyegét, hogy a szakcikkek szerint későn indult, harminchat éves korában, és műveinek eszei értéke korántsem mérhető a jelentős alkotók teljesítményéhez.(Mit szólt volna mindehhez Déry Tibor?- Kerekes Tamás: Magyar Irodalom Rt.) Azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy a tudattalan jelképeként kezeli a tájat. A látványt egyéni értelmezésben írja le. S azt sem, hogy a jellemek külső megközelítését kiszorítja nála a belső nézőpont. A jellemzés terén mérsékelt újító, feltehetően ez a pozitivizmus hatása. Szegedy-Maszák Mihály szerint megtartotta Jane Austen ronatika-ellenes értékrendjét.
” Elizabeth Gaskell regénye, A kisváros (eredeti címén: Cranford) éppen azt mutatja be, hogy az ilyen szerény apai-anyai örökségből, vagy épp ugyancsak szerény özvegyi járadékból élő tisztes úrilányok/asszonyok hogyan élik mindennapjaikat, negyven-, vagy ötvenvalahány évesen. Nem, félreértés ne essék, ez nem egy újabb Büszkeség és balítélet „parafrázis”, ez a mű 1853-ban jelent meg, és valamiféle kapcsolat a két történet között inkább csak az olvasó fejében létezhet. A kisváros központi alakja Mathilda Jenkyns (Miss Matty), az ő egész életének története rajzolódik ki az apró kis anekdotikus részekből, melyet a nála gyakran vendégeskedő fiatal lány, Mary Smith mesél el. (Persze van egy seregnyi mellékszereplő is, túlnyomórészt nagyjából Miss Mattyvel egykorú hölgyek) Két fontos esemény, az idősebbik Jenkyns nővér halála és a rég halottnak hitt báty hazatérése közötti időszak nagyjából a kezdő és végpont, és innen tekinthetünk újra és újra vissza Miss Matty fiatalkorára.
A Dickens által felkarolt Elizabeth Cleghorn Stevenson, akit Mrs. Gaskellként ismert, ismer a világ, nem kizárólag Charlotte Brontë híres életrajzával alkotott nagyot, (részleteiben téves, de hangulatában hiteles korrajzával) hanem az ipari regény, vagyis az iparosodó Anglia nagyvárosainak problémáit és a munkásosztály mindennapjait (sokszor dialektusokat használó nyelvezetben) bemutató viktoriánus műfaj művelőjeként is. Elsősorban tematikai újító: ő szerepeltet először leányanyát és prostituáltat, mint a proletarizálódó Anglia erkölcsi végtermékét- műveiben. George Eliot és Charles Dickens kortársa, az utóbbi bensőséges barátja azonban nem elégedett meg az élet mocskosabb oldalának, az alsóbb néposztályok igazságtalannak ítélt nyomorának bemutatásával, még ha a befejezések nélkülözik is a tragikumot, hanem a magazinoknak szánt gótikus kísértettörténetek írása mellett a társadalom átfogóbb bemutatására is vállalkozott. Ehhez azonban visszatért, úgy is mondhatnánk, vissza kellett térnie egyszer már túllépett módozaton, és műveiben fokozatosan megjelent, és egyre inkább központi szerepet játszott az ország akkori életét még mindig komoly mértékben befolyásoló, és a kifinomultság, a kapitalista társadalomban lassan elvesző harmónia megtestesítőjeként tisztelt arisztokrácia.

Már eddig is túl sok ember halt bele, hogy nem olvasott elég Kerekes Tamás-t.
Kerekes Tamás
www.lazikiado
info@lazikiado.hu

[VÁLASZ]
sinko

#105

2008.04.26  15:28

Szeretném az alábbi linket figyelmetekbe ajánlani.
Legújabb, nemrég kiadott regényem linkje.
Garantált a szórakozás!
http://www.lilli.hu/shop/product/106/a-rivalis-
bosszuja.html


Üdv. mindenkinek!
[VÁLASZ]
psypress

#104

2008.04.25  11:31

ANDREW MORTON
Tom Cruise
Nem hivatalos életrajzMindnyájan ismerjük Tom Cruise-t, már amennyire ő hagyja magát megismerni.
Tudjuk, hogy nehéz gyerekkora volt, hogy számos kasszasikernek számító filmben
játszott: Top Gun, Esôember,Született július 4-én, Egy becsületbeli ügy, Interjú a vámpírral, A nagy hátraarc, három Mission: Impossible-film, A világok háborúja,
és még sorolhatnánk.Tudjuk, hogy művészfilmekben is játszott, háromszor jelölték
Oscar-díjra, háromszor kapta meg a Golden Globe-díjat, és olyan élô legendák
tiszteletét vívta ki, mint Paul Newman vagy Dustin Hoffman.
Innentôl a kép már kevésbé világos. Tudjuk, hogy Tom szcientológus, de azt
már nem tudhatjuk biztosan, mekkora szerepet is játszik ez az életében.Tudjuk,
hogy a szexualitását illető állandó pletykák ellenére felesége volt Mimi Rogers,
Nicole Kidman és jelenleg is az Katie Holmes. De csak amikor Oprah kanapéján
ugrándozott, hogy Katie iránti szerelmét kinyilvánítsa, vagy elmarasztalta
Brooke Shieldset, amiért az a pszichiátria „náci tudományához” fordult, akkor
kezdtünk rájönni, milyen sokat nem tudunk errôl az elragadó, igen sokat dolgozó
sztárról.
Andrew Morton, a több díjjal kitüntetett életrajzíró fáradságot nem kímélve
felkutatta Tom volt tanárait, barátnôit, a szcientológia egyház bennfenteseit, és
olyan barátokat, akik tanúi voltak annak, hogyan válik a valaha átlagos fiú a Forbes
magazin szerint a világ legbefolyásosabb hírességévé. Soha nem látott fotók és
soha nem hallott részletek kíséretében most közreadjuk az igazi Tom Cruise lenyűgöző,
nem egyszer sokkoló portréját.
Az író nagymestere annak, hogy megmutassa a nyilvánosság elôtt viselt arc mögött
a valódi történetet, a színész munkáit, szerelmeit, házasságait és vallását.


„Annyira jól játszott, már-már természetellenesen.
Belenéztél a szemébe, és ô valóban ott volt,
valóban szerelmes volt beléd.
Láttad a szívét, a lelkét. Amikor pedig a rendezô
azt mondta, ’kész, ennyi’,Tom sarkon fordult,
te meg mehettél hat hónapra terápiára.”
– Renée Zellweger

„Nem hajthatsz tovább, ha egy balesetet látsz,
mert szcientológusként
te vagy az egyetlen, aki segíteni tud.”
– Tom Cruise

ANDREW MORTON a világ egyik legismertebb életrajzírója, napjaink hírességeinek
legavatottabb ismerôje. 1992-ben írt úttörő munkája, a Diana igaz története
– saját szavaival a New York Times bestseller-listájának élén állt.

A szerzőtől a Gabo Kiadónál megjelent:
Diana igaz története – saját szavaival, 1997
Diana – a szerelmet kereste,2004
Madonna, 2001
Monica igaz története, 1999

A kötet április végére kerül a könyvesboltok polcaira.

www.gabo.hu
sajto@gabo.hu
[VÁLASZ]
Vikykee

#103

2007.08.12  22:56

[Moderálva]
[VÁLASZ]
Susane

#102

2007.07.30  20:38

Sziasztok!
Tizenhat éves vagyok, három éve kezdtem el írni egy ifjúsági regényt, ami egy éve el is készült... a saját korosztályomnak írtam, és azok, akik elolvasták, jó kritikát mondtak rá, de nem tudom, mit tehetnék vele, ha már ennyit elértem. Tudtok valami ötletet adni?
[VÁLASZ]
ctg válasza #100-re

#101

2006.10.24  22:40

Igen?
Azt hittem tenyleg nem tetszett!
Pedig csak az elso nehany fejezetet kuldtem el, es megis, nahat, ez igazan szep dolog!
Ezek szerint a Kazonal is lesz egy kiadott remekmuvem, mert remekmurol van szo, igaz?
Azaz az en regenyemrol.
Ird mar meg az arat legyszi, csak hogy tudjam!
Kossz es pussz:)))))))))))))))))))
[VÁLASZ]
Axum

#100

2006.10.24  21:09

Közkivánatra leszedtük a homepage-rõl a szaros könyvet, mert már mindenki fekáliát látott ott is, ahol pediglen nem volt egy gramm sem.

Karácsonyra meg megjelenik az aktuális remekmü.

www.kazo.hu
[VÁLASZ]
ctg válasza #97-re

#99

2006.10.23  21:58

nem lesz ekezet, mert a gepem nem nyom ekezetet...boccs!

Axum...ez a hozzaszolas nagyon teccett!!
Gratula!!
Imadom!!
Ram is vonatkozik,de jo:)))))))
[VÁLASZ]
Mary Smith válasza #91-re

#98

2006.10.22  13:48

Ékezetek! Nem látjuk, hogy próbálkozol!
[VÁLASZ]
Axum

#97

2006.10.20  08:56

Szerintem meg a sok korrupt, sznob, pénzsóvár, megfelelési kényszeres de tehetségtelen irót kellene betiltani, akik miatt "nem olvas ma a magyar gimis, fosulis, egyetemista, melos, taxisofor".
[VÁLASZ]
ctg

#96

2006.10.06  05:25

Olyan konyvkiadot kellene letrehozni, amelyik nem valami befuttatott stilus menten hadobal, nem a mindenkori liberalis es konzervativ ertelmiseg hulyesegeinek akar megfelelni, hanem valami igazit is akar. Ami valoban magyar irodalom lehet.
mert ami ma van, az szegyen.
Ki a nyavalyanak kell ez?
Miert nem romboljak mar le a konyvsatrakat a konyvnapon?

A sznobizmus ma diadalt ul a lelkeken.

Konvesek, gondolkodjatok, es erezzetek.
Keressetek az ujat, es ha megtalaltatok, akkor ne keslekedjetek.
Azonban a kazo Konyvek Kiadojat be kell tiltani.
Ez mar meg a hazipatkanyomnak is sok:)))))))))))
[VÁLASZ]
ctg válasza #94-re

#95

2006.09.26  20:31

Kedves keisla:)
Pontosan azert harcolok, es nem vagyok azert teljesen egyedul, hogy hangot kaphassunk.
Nem az a gond, hogy kiadjak-e a konyvemet, vagy az olyan irok konyveit, mint az enyem, hanem hogy terjesztik-e?
Mert ez egy korrupt bunbanda, ami a meno irokbol, konyvkiadokbol, terjesztokbol es konyvesboltokbol all.
Ezek osszetartanak, vagy beallsz a sorba, persze, ha bevesznek, vagy mehetsz kapalni.
En azonban akkor sem adom fel.
Akkor is, azert is!
Magyar vagyok, es tele vagyok mar a sok halandzsaval. Eleg volt. Irni a semmirol, vagy az alproblemarol, vagy meg arrol sem. Unalmas, eloirt formatum, belott szovegek, meg a szavak is ugyanazok, es a nagy ur.

Miert nem olvas ma a magyar gimis, fosulis, egyetemista, melos, taxisofor?
Mert neki semmit nem ir senki, azert.
Ezt ordibalom itten, es "suket fulek falat dongetem en".
Ez a kozeg az igaz, nyers, de nem bunko szot varja. Az enyemet. Persze, hogy az enyemet.
Megkaphatja-e?
Nem kaphatja, mert rosszabbak ezek, mint a Rakosi kormany.
Vagyis igenis nem adom fel, es ki fogok tartani, es at fogom torni a falat, es nem erdekel, ha beledoglok.
Voltam mar a nagynyilvanossag elott, a Magyar Nemzetben, az MTV2 honlapjan, onallo rovatom volt, de nem hajoltam meg, es ugy kivagtak, hogy meg a rovatot is megszuntettek, sot visszamenolegesen kitoroltek az egeszet.
Azonban nem lettem megtorve, es nem erdekel.
Az igazsag igazsag, es ki fogom mondani.
En igen.
Termeszetesen egy iras szorakoztasson is, kosson is le, izgalmas is legyen, de ne hazudj!
Vallald onmagad, es mondd ki a szot.
Kapni fogsz, de maskent nem lehet, ezt kell megerteni.
Vond meg a vallad, torold le arcodrol a ratapadt taknyot, vegy mely levegot a szemberohoges utan, es ahol abbahagytad, folytasd.

Ma ez kell a vilagnak.
Nemcsak Magyarorszagnak, de az egesz vilagnak is.
Majd leforditanak, mert sehol ilyen nincs.
Akkor pedig mi fogjuk megcsinalni.

Akinek nem tetszik, az elforditja a fejet.
Nekem meg tetszik, es meg nagyon sok mindenkinek.
Mi pedig olvasni fogjuk.

Ugye, milyen ecceru ez?
[VÁLASZ]

 119-95 | 94-70 | 69-45 | 44-20 | 19-1 Legfrissebb témák:

Orvosi könyvek eladók

Orvosi Tankönyvek Egyetemistáknak

Fazekas István hőskölteményének hatásai

Guaranteed Payday Loans No Brokers @ http://www.neopayday.co.uk/

Payday Loans no Debit Card | https://www.loansprofit.co.uk/ | No Debit Card Payday Loans

Vásároljon jogosítványt, útlevelet, IELTS <TOEFL, személyi igazolványt

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2020 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu