buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2020. szeptember 30, szerda
Jeromos napja

Évfordulók:
1452: Megjelent az első nyomtatott könyv: Johann Gutenberg Bibliája
1859: Benedek Elek születése (Kisbacon)
1928: Elie Wiesel születése (Máramarossziget)
1990: Patrick Victor Martindale White halála
2005: A Népmese Napja
2006: Sütő András halála (Budapest)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

Fórum: Könyvszakmai hozzászólások: Író akarok lenni! A teljes téma nyomtatása...Küldje el e-mailen...


[ Listázás időrendben, legelsővel kezdve ]
 193-169 | 168-144 | 143-119 | 118-94 | 93-69 

Berenion

#193

2012.09.27  21:04

Üdv!

Már korábban írtam a fórumba (lehet, hogy nem éppen ebbe) a regényeim részleteivel kapcsolatban. Most viszont már elkészültek a regényem illusztrációi is, amiket saját magam készítettem el.

Ha bárkit érdekelne:

http://berenion.freewb.hu/illusztracioim

Ha valakit felcsigázott volna, akkor szívesen vállalom más művek illusztrálását is... (berenion@gmail.hu)
[VÁLASZ]
holbasandor

#192

2012.06.21  16:05

Hogy miért kellett az Mnb.-t konszolidálás címén megmenteni 1997.-ben?
[VÁLASZ]
Lexen

#191

2012.04.27  15:24

Sziasztok. Én is írok, már egészen kicsi korom óta. Nem sokára - ha túl vagyunk az érettségim - elküldöm a verseim és novelláim egy kiadónak. Írok meseregényt, fantasyt, reaális világban játszódó történetet. Már több antológiába bekerültem, részt vettem pályázatokban, és író szeretnék lennei.

Azt gyanítom, ismerem az alattam hozzászóló Mandragoriát, amennyiben ő az, aki ugyanilyen néven a Sya.hu-n (Share Your Art) is regisztrált, aminek én is tagja voltam, rövid műveimet és képeimet (fotók) töltöttem fel. Ma is használnám, de valamiért nem működik a rendszer, és a rendszergazda nem volt túlságosan segítőkész....

Én magam szerkesztek egy blogot az írásról, amit nagyon sokan kedvelnek, erre NEM a saját írásaimat teszem fel, hanem az írásról alkotott véleményemet, tippeket, mik a gyakori hibák, írásról szóló könyvek kritikáit, miylen tanácsokat illik megfogadsni, elmélkedéseket, stb., amit csak el tudtok képzelni. Ennek neve: Lexen jegyzetei, és az alábbi címen érhető el:

www.lexen-jzti.blogspot.com

[VÁLASZ]
Mandragoria

#190

2012.04.22  20:34

Üdvözlök mindenkit!

Fellelkesültem a sok hozzászólás láttán, ezért bátorkodom én is egy kis reklámot csinálni magamnak.
7 éve írok, leginkább verseket, de az utóbbi fél évben novellákat is. Számos pályázaton indultam már, némelyiken nyertem is antológiában való publikálást, amelyet nagy sikernek tartok és jó érzés.

Van blogom is: http://mandragoriav.blog.hu

Szeretnék egy kicsit több érdeklődést kapni, szeretném felhívni verseimre az emberek figyelmét, jó volna kideríteni, hogy széles körben is adhatok-e valami pluszt az olvasóknak.
Témában a szürreális a jellemző. Azt mondják néhányan, hogy hozzám külön szótár kéne...
Azoknak tehát, akik szeretik az elvont, különös, különleges képeket, utazásokat, szeretnek elgondolkodni a mondatokon, törni a fejüket, hogy most ez a sor mit is akart jelenteni, meg ott az a másik, és hogy mindabból mi szűrhető le tanulságként (mert az mindig van!), bátran ajánlom blogom megtekintését!

Köszönöm!
Várom a visszajelzéseket!

Mandragoria
[VÁLASZ]
enzsu90

#189

2011.06.09  00:25

Sziasztok!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is üzemeltetek egy kis blogoldalt, ahová felteszem a verseimet, történeteimet. Szeretném ezt veletek megosztani, kíváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis szeretnék író lenni.:)Remélem, Ti is élvezitek majd a történeteket, mint én, amikor papírra/gépre vetem őket.:)
www.olvasdenzsut.blog.hu
Jó szórakozást és várom a visszajelzéseket!:)
[VÁLASZ]
elisadean

#188

2011.06.08  01:48

Sziasztok!

Íródó regényem olvasókat keres.
Építő jellegű kritikákat, őszinte véleményeket szívesen fogadok. Ne kíméljetek ;)
http://elisadean.blogspot.com/
[VÁLASZ]

#187

2011.06.01  16:34

Sziasztok!
Szeretnélek megismertetni benneteket saját oldalammal, amin megtalálhatók verseim, rövidke írásaim és novelláim. Bízom benne, hogy legalább annyira élvezitek majd az olvasást akár én az írást. http://rekusz.blogspot.com/ Ha tetszik kövessétek az oldalt és felbukkanó műveim.
Üdv.: Réka
[VÁLASZ]
voogergo

#186

2011.01.12  14:58

Üdv!

Új formában, új történetekkel várok minden kedves olvasót!
http://voogergo.wordpress.com/
Aki még nem ismerne: Fő témaköröm az emberi természet és a társadalom. Kizárólag epikát írok, s előszeretettel alkalmazok szürrealista, bizarr és meghökkentő elemeket a történeteimben.

Vöő Gergely
[VÁLASZ]
bajnocziancsa

#185

2011.01.01  15:27

Sziasztok.
Én is író szeretnék lenni ezért nyitottam egy weboldalt. Ahova várok minden egyes olvasni vágyó embert. A véleményeteket szivesen fogadom.
http://bajnoczianna.freewb.hu/
[VÁLASZ]
Berenion

#184

2010.12.29  22:26

Sziasztok!
Szeretnék meginvitálni minden kedves ide látogatót és fórumozót az oldalamra, ahol a regényeim szemelvényeiből olvashatnak. http://berenion.freewb.hu/

Kíváncsi lennék a véleményetekre! Legyetek oly kedvesek, írjátok meg észrevételeiteket a vendégkönyvbe, valamint értékeljétek az olvasottakat a bal oldalon található szavazótáblán.
Előre is köszönöm fáradozásaitokat!
Berenion

http://berenion.freewb.hu/
[VÁLASZ]
szbh

#183

2010.12.10  13:00

Üdv mindenkinek!

Ajánlom a figyelmetekbe az http://www.undergroundkiado.hu oldalt. Már 3-4 példányban is lehet könyvet kiadni, nem válogatunk, hogy tetszik-e nekünk, vagy sem. Nem kell milliókat fizetni érte (4-6000 Ft-ért kézbe foghatod a saját könyved), és még hasznod is lehet rajta. Célunk, hogy azok is tudjanak könyvet kiadni, akik nem híresek, akik kezdő írók, vagy akik csak egy kisebb réteg igényeit szolgálják ki, de ezzel semmivel sem kevesebbek azoknál, akiknek a nagy kiadók kiadják a könyveiket. írjatok bátran. :)
[VÁLASZ]
minirodalom

#182

2010.11.19  12:14

Úgy kedves tokyka hogy mi ezt munka és minden más mellett csináljuk és a leveledet tegnap olvastuk. Fogunk válaszolni, mint ahogy bárki másnak is, aki kiváncsi rá, hogy milyen a mi ingyen ebédünk. Biztosíthatok róla mindenkit, hogy nem ebböl lesz a következö Ferrarink, és ha valaki olyan munkával keres meg minket, amiben látnak az emberek fantáziát, akkor nem az ö kontójára és róla minden bört lehúzva, de meg fogjuk valósítani a tervünket.
[VÁLASZ]
Buchmacher

#181

2010.11.18  19:43

Ahogy ingyen ebéd, úgy ingyen munka sincs. Szerintem arról van szó, hogy a szokásosnál alacsonyabb haszonkulccsal akarnak dolgozni, ezért valóban olcsóbbak lehetnek a többségnél...
[VÁLASZ]
tokyka

#180

2010.11.18  18:11

Megnéztem az oldalt, amelyet minirodalom ajánlott, de semmilyen további információ nincs rajta a kiadással kapcsolatban. Írtam egy levelet a megadott címre, bővebb felvilágosítást kérve, ám nem válaszoltak. Hogy is van ez?
[VÁLASZ]
minirodalom

#179

2010.11.18  11:37

Sziasztok! Egy új ötlet nektek! Kezdö írók jelentkezését várjuk hogy segíthessünk nekik elsö könyvük kiadásában. Techinkai, szerkesztöi és jogi háttérrel, non profit alapon várunk bárkit, aki úgy gondolja, készen áll a megmérettetésre. További részletekért keressetek minket a www.minirodalom.hu oldalon, a minirodalom@gmail.com e-mail címen, vagy a Facebook-on, Minirodalom néven. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk és szeretettel várunk bárkit, mert hiszünk benne, hogy talán a Te fiókodban is ott lapul "A" mü.
[VÁLASZ]
Monik

#178

2010.10.30  14:39

Sziasztok
csak most csatlakoztam az oldalhoz. örülök hogy itt vannak akik támogatják egymást, és olvassák társaik könyveit...
én is írtam egy regényt amit még nem igazán mertem megmutatni senkinek... amolyan nyomozós, akciós jellegű iromány. tele van csavarokkal és kusza fonalakkal amiket a főhős kibogozhat. a végére pedig az olvasó csak kapkodja a fejét öröm volt megírni és remélem még nagyobb öröm lesz elolvasni!
ha valaki kedvet kapott hozzá a címe Frida...

egyelőre csak az első rész első fejezetét raktam fel belőle. kissé már ennek a vége is durván végződik.
a cím ahol megtaláljátok:
http://soraim.blogspot.com/
[VÁLASZ]
voogergo

#177

2010.10.27  17:15

Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét egy most alakuló összművészeti csoportra. A kezdeményezés még friss és egyelőre csak hárman dolgozunk rajta (egy képzőművész, egy zenész és jómagam), de szépen alakulgat minden.

Bővebb információ itt:
http://www.gregoire.eoldal.hu/oldal/muhely
http://fru
schkart.wordpress.com/2010/10/26/a-muhelyrol
/

A Fórum moderátorait arra kérem, hogy amennyiben támogatják a kortárs művészetet, ne töröljék a hozzászólásomat ide nem illősége miatt.
[VÁLASZ]
Berenion

#176

2010.10.23  12:36

Üdv mindenkinek!

Írtam már néhány regény, de nem most szeretném megtudni, tényleg jók e az alkotásaim. Ennek okán létrehoztam egy honlapot, ahol most ezen regényeimből szerepeltetek néhányat.
Szeretném a véleményeteket kikérni, vajon jók e, sé foglalkoznának e vele a kiadók.

http://berenion.freewb.hu

Minden kedves látogatót ösztönöznék a vendégkönyvem használatára és az abban való véleményezésre!
Köszönöm!
[VÁLASZ]
voogergo

#175

2010.10.11  00:45

Ha valakinek esetleg van egy kis ideje és olvasgatna, akkor szeretném a figyelemébe ajánlani az oldalamat. Bizarr, szürreális és néhol megbotránkoztató történeteket írok, melyek reményeim szerint az igényes kategóriába sorolhatóak.

www.gregoire.eoldal.hu
[VÁLASZ]
crawford

#174

2010.07.20  21:58

Sziasztok. Én is szoktam írni, de még nagyon az elején vagyok. Eddig 7 fejezetet sikerült megírnom, ami úgy körülbelül 70 oldal Word-be. További 7 fejezetbe gondolkodok, aztán lesz, aminek lennie kell. Olvastam már sok magyar amatőr író könyvét, blogokat, és a legjobban Princz Tamás: A Holtak lelke című „könyve” tetszett, ami úgy 160 oldal Wordbe. Nagyon eseménydús a sztori és a vége egészen dráma. Ezen kívül Benina írásai is tetszenek, akinek a könyve ősszel fog megjelenni a Könyvmolyképző kiadásában.

Az oldaluk:

http://benina.vndv.com/ és www.aholtaklelke.b13.hu

A Holtak lelkéből itt nem tudtok meg majd sok dolgot, de talán nektek is elküldi majd a szerző! Imádom azt a könyvet!
[VÁLASZ]
onsai

#173

2010.03.18  18:53

Szerdán kerekasztal-beszélgetés lesz az Írószövetség SF Szakosztályában, téma: merre tart a hazai sci-fi?
Kánai András író (Galaktika), Antal Józsi író, szerkesztő (Új Galaxis) , Németh Attila Galaktika irodalmi szerkesztője mellett én is az asztal másik végén leszek, mint író és ACs szerkesztő. Hely: Írószövetség, Budapest, Bajza utca 18, első emeleti klub, Időpont: március 24. 18 óra
[VÁLASZ]
onsai

#172

2010.03.18  18:51

Lehet csak fantázia. Ez attól is függ, milyen témáról írsz.
De a helyesírás a legelső lépcső.
[VÁLASZ]
badangel=)

#171

2010.03.15  20:09

sziasztok! még nem olvastam el a hozászolásoakt...( ez után elolvasom) elöször is uj vagyok még itt fiatal korom ellenére késztetést érzek hogy irjak...és nem azért hogy hires legyek...de ha már irni szeretnék akor szeretném rendesen....
azt szeretném kérdezni hogy ha irok egy adot városrola kor a regénybe ugyis nézzne ki mint a valoságba avyg eleht elképzelhetö.-álom világ..

és egy elképzelt kcisit valos történetet melyik aktegoriába sorolnátok

uii...ha avn valami pálylázatok 18 éven aluliaknak akkor belinkelnétek avgy leirnátok nekem ... elöre is nagyon szépen köszönöm :)

és bocsi a nyelvtani hibákkal-és billentyüzet elnyomásért(gyorsan irtam)
[VÁLASZ]
onsai

#170

2010.03.02  11:32

Van 18 év alattiaknak egy pályázat. (Két kategóriás, idősebbek a másik)
http://www.avana.hu/modules/news/article.php?storyid
=68

Szerintem érdemes az embernek sok helyen kipróbálnia magát.
[VÁLASZ]
Mixolid válasza #168-ra

#169

2010.02.04  17:42

Egészen fiatalnak, taknyosnak érem így magam. Összesen 15 éves (hamarosan 16) éves vagyok, és bár meg kell hagyni, hogy óvodás korom óta találok ki történeteket, és próbálom leírni őket (kisebb-nagyobb sikerrel; például az írástudatlanság hiánya elég súlyos volt), tudom magamról, hogy úgy isten igazából író akarok lenni, de még soha nem voltam elégedett egyetlen írásommal sem.
Valahogy még soha nem ültem le úgy írni, hogy "most pedig írni fogsz fiam, ha bele is gebedsz", úgyhogy nem tudom milyen lehet kényszerből írni, de az a véleményem, hogy igenis mindent le kell írnia az embernek, ami az eszébe jut, és úgy érzi, az helyes oda.
Mert ugyan még sokat változik az ember haláláig, de meg kell hagyni, a korábbi írásokban még ott van a naivitás, és az akkori világnézet. Ha nem is kell publikussá tenni, én azt mondom írjunk le mindent, még akkor is, ha később talán szégyenkezve olvassuk vissza.
[VÁLASZ]

 193-169 | 168-144 | 143-119 | 118-94 | 93-69 Legfrissebb témák:

Orvosi könyvek eladók

Orvosi Tankönyvek Egyetemistáknak

Fazekas István hőskölteményének hatásai

Guaranteed Payday Loans No Brokers @ http://www.neopayday.co.uk/

Payday Loans no Debit Card | https://www.loansprofit.co.uk/ | No Debit Card Payday Loans

Vásároljon jogosítványt, útlevelet, IELTS <TOEFL, személyi igazolványt

Teljes lista...

Legnépszerűbb könyvek:

Fókusz Könyváruházak
Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - Magyar irodalmi szerelmeskönyv

Alexandra Könyváruházak
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Bookline.hu
E.L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sikerlisták...


Új Könyvpiac a hírlapárusoknál, illetve az Interspar, Kaiser’s és az Auchan üzletekben is

Tisztelt Olvasónk!

Ha a könyvesboltokban már nem sikerült hozzájutnia lapunkhoz, akkor az itt található lista segítségével keresse fel az Önhöz legközelebbi hírlapárusító-helyet, vagy valamely Interspar, Kaiser’s, illetve Auchan bevásárló központot.

Amennyiben biztosan szeretne lapunkhoz hozzájutni, akkor fizessen elő most!
Online előfizetés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos Internet Szaknévsor
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2020 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu