buy Windows 10 Professional Key buy Windows 10 product Key microsoftwarestore.com www.troilus.es anneshealinghands.nl canada goose jas parajumpers outlet
2019. december 10, kedd
Judit napja

Évfordulók:
1875: Toldy Ferenc halála (Budapest)
1891: Nelly Sachs születése (Berlin)
1936: Luigi Pirandello halála (Róma)

Összes évforduló...

 Archívum
Elofizetés

 

Legyen a kezdőlapja az UjKonyvPiac.hu!(IE)Tegye az Új KönyvPiacot kedvencei közé!(IE)UjKonyvPiac.hu-t a Sidebarba!(NS6+)

 

 
Mindennapi jogügyletek közérthetô nyelven


2001.10.18

A cikk nyomtatása...Küldje el e-mailen...

Szakmai - mind kereskedôi, mind kiadói - körökben nagy érdeklôdés kisérte a Jogász a Családban Sorozat megjelenését, amelynek szerkesztôi arra vállalkoztak, hogy a nagyközönségnek újszerű segítséget nyújtanak különféle jogügyleteik szakszerű és megbízható megoldásához.
 

A már piacra került csomagok, például a Kössünk munkaszerzôdést!, a Kössünk lakásbérleti szerzôdést!, Kössünk gépjármű adásvételi szerződést! vagy a Tegyünk minôségi reklamációt! fogyasztóvédelmi elismerése, piaci sikere azt jelentette a készítôk számára, hogy kiadói filozófiájuk utat talált a polgárokhoz.

A kiadás mögött álló IGF Project Management Kft. egy új szemlélet elterjesztésére, a nyugati világban ugyan már hétköznapinak mondható, de nálunk még megismertetésre váró mozgalom, az úgynevezett Csináld magad! különleges területen, a jogügyletek, a szerzôdéskötések területén történô honosítására tett ígéretesnek mondható kisérletet.

A Jogász a Családban elnevezésű sorozat. a sorsuk intézését saját kezükbe venni szándékozókat szeretné kisegíteni. Az egyes kötetek szerkesztôi arra törekedtek, hogy a mindennapokban leggyakrabban elôforduló jogügyletek biztonságos otthoni elkészítéséhez hathatós gyakorlati segítséget nyújtsanak.

A Kiadványok legfôbb erénye, hogy ezeket fogyasztó írja fogyasztónak – nem jogászok! Ugyanakkor tökéletesen megbízható, hiszen elkészítésében tanácsaikkal kitűnô jogászok is részt vettek. Ennek a kettôségnek eredménye a törvényi megalapozottság és a közérthetô nyelvezet, illetve a tennivalók könnyen követhetô logikai rendje. Ebben a lefóliázott A/4-es iratgyűjtôben teljeskör?en megtalál a vevô mindent, amire szüksége lehet a címben jelölt szerzôdéskötéshez: a kitöltendô nyomtatványok mellett felvilágosításokat, figyelmeztetéseket, tanácsokat, hasznos tudnivalókat.

Új termékkategória a Jogász a Családban, hiszen a használati értéke több, a benne megtestesülô gondolkodásmód, életfilozófia a felhasználása után is tovább hat a vásárlóra, megváltoztathatja egész életvitelét stb. Ezt itt azért is fontos hangsúlyozni, mert a kereskedelem számára olyan vásárlókat is vonz a boltba, árúházba, akik azt egyébként nem látogatnák. Ha e termék jellegét is definiálni próbáljuk, elmondható róla, hogy hiánypótló termék elérhetô áron. A fentiekbôl következik, hogy forgási sebessége kedvezô és kifejezetten többletforgalmat biztosít, mert nem más, már jelenlevô kiadók könyveitôl vonja el az érdeklôdést, hanem unikumként jelentkezik.

A Jogász a Családban sorozat terjesztéséhez a kiadó a megszokott kereskedelmi csatornák (például: könyvesboltok, nyomtatványboltok és hipermarketek) mellett alternatív értékesítô helyekkel is kisérletezik, például már megjelentek a budapesti benzinkutak shopjaiban is. A kiadványok megrendelhetôk postai úton is, részletes felvilágosítást a kiadó 464-7319-es telefonján kaphat.

 
Osztályzat:Az eredmény kijelzéséhez minimum
10 szavazat szükséges

 

 
Fórum

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás.
Írja meg véleményét a Fórumra!

Felhasználói név:
Jelszó:
Amennyiben nincs még felhasználói neve és jelszava, kerjük itt regisztrálja magát!

Hozzászólás:

 

 
 

 


Partnereink:


Honlaptérkép


©1997-2019 Új KönyvPiac
Minden jog fenntartva.
Tel: (06 1) 210-9933; Fax (06 1) 210-9935
E-mail: ujkonyvpiac@ujkonyvpiac.hu